Рідні бійців 128-ї бригади нагадують керівництву держави про обіцяну ротацію (ФОТО)

16
19

Сьогодні у центрі Мукачева рідні бійців 128-ї бригади вийшли на мітинг та готують звернення до керівництва держави з приводу залучення бійців до виконання бойових завдань у зоні АТО, які нещодавно вийшли з Дебальцевого та тих, що несли службу під Артемівськом.

Стихійних мітинг налічував близько 50 осію, основна частина з яких - рідні та близькі бійців 128-ї бригади.

До мітингувальників вийшов і мер міста Мукачева Золтан Ленд'єл та вислухав думки закарпатців, а також пообіцяв допомогти їх у тому, щоб їх почули.

Нагадуємо, що компетентне джерело підтвердило виданню інформацію про те, що, можливо, 128-а бригада не піде на ротацію ,а займе чергові бойові позиції.

Але, нещодавно, про заслужений відпочинок бійцям бригади пообіцяв сам Петро Порошенко після виведення військових з Дебальцевого.

 

Мукачево.net 

Коментарі

ДН
до насті

не потрібна нехай люди люди сидать там хоть і три роки вам все одно

Н
настя

я гадаю не потрібна ротацыя адже вже багато хто був дома так і залишилися і потім всі сразу в госпіталь ляжуть

З
Закарпатец

www.mukachevo.net/ua/News/view/105472 По слухам, які ходять у зоні АТО, загиблих бійців більше 12 тисяч. Це не потрібно замовчувати. Люди повинні знати правду. Видить ми ся, ош нам то нико нигда не уповість. Кіть люди узнауть кілько там народу перебили - ко піде у воєнкомат на місто загиблих під "переможні" оперції героя-Порошенко?

З
Закарпатец

Жили собі хлопцi насолоджувалися життям, ростили дітей , миловали дружину, шанували батьків - все було спокійно, мирно і більш менш добре. Але знайшлися "добрі"люди які вирішили за них- як далi жити краще - а краще повинно жити в Європі. Потім були майдан, Одеса, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Слов'янськ - гори трупів, натовпу калік, злидні простих людей і осиротілі сім'ї . Ніколи більше цi хлопцi не обіймуть своїх батьків , не приголублять своiх дружин, не візьмуть на руки своiх дитей. ЗА ЩО БОРОЛИСЯ ? НІ ЄВРОПИ, НІ НАТО, НІ ХОРОШОГО ЖИТТЯ, НІ СТАБІЛЬНОСТІ, НІ НАВІТЬ ЄДИНОЇ КРАЇНИ! ВСЕ ПРОСРАЛИ ЦІ БАНДЕРІВЦІ - БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ! ВЕЛИКЕ СПIВЧУТТЯ БАТЬКАМ , ЖIНКАМ ТА ДIТОЧКАМ З іншого боку я просто дивуюся як можна вимагати своїх дітей повернути, а дітей сусіда відправити на війну - ви ж ЛЮДИ , а не звірі. ДОСИТЬ ВОЮВАТИ ЗА ОЛІГАРХІВ - ЦЕ НЕ НАША ВІЙНА ЦЕ ВІЙНА ПРОТИ СЛОВ'ЯНСТВА АМЕРИКИ

С
Сибиряк

Бачу, війну тут ще хочуть. Але щоб сусід воював.

І
іван

Я не знаю, чому не мож було вивести війська з Дебальцевого пару тижнів тому назад, коли у них була добра техніка, озброєння, паливо. Чому роблять заводи Пороха в Криму та Липецьку. Чому далі страшна корупція. Чому далі процвітають олігархи, а народ кожного дня ніщає і багато інших запитань. Ко знає відповідь? Може Балога дещо скаже, бо він точно в курсі, чи щи не час йому говорити, бо Порох друг-олігарх.

6
666

До ВОНА (666 Що ти маєш на увазі - які плани на нас!)Вы хотiли знати порх вводить типирь войска в Марiуполь война дальше продовжуеться ВIН БРЕХАЧ з Великоi лiтери!!!! I мир йому не потрiбен!!!!Буде так як з Югославiею!!!

В
вона

До 666 Згодна, щоби ішли думу.

6
666

До Вона Треба переживати!!! айбо треба штось робити из сими паскудниками што роблять людям брешуть, кругом обман, люди убивавуть, цiны пуднимавуть, хлiб дорожае газ дорожае свiтло росте у небо доллар росте гута быго побила на мару а роботы ние и не буде ищи и народ столкнули головами обыся войовали межи собов та ци за такое свiтлое будущое мы усi мрiяли??? Зато порох за рiк своi влади збагатився на 1,3 МЛРД$ РБК-Украiна,Треба штось робити,не слухати исю владу на хлопцi идуть думiв а не слухавуть пороха!!!

В
вона

до 666 Якось ви навідь числом назвались недобрим.Та треба вірити у щось добре.Коли відправлять когось із ваших рідних, і ви будете на щось надіятися.Ми не наївні,а дуже переживаємо.

6
666

Обiцянка ганка а дурному радiсть!!! Так пословиця у нас нет ВЫ кому вiруете порохови??????

В
вона

Чому наша влада реагує тільки коли траси перекривають?Будьте людьми зрозумійте і нас.Не пустите на ротацію,то хто пійде у слідуючий раз на війну. Хто вам повірить пане Порошенко?Ще позавчора ви інше обіцяли нашим чоловікам і синам.РОТАЦІЮ!

Н
Наташа

666 Що ти маєш на увазі - які плани на нас! Хай ті хто займає керівні посади в нашій країні відправляє своїх синів або самі йдуть в ато, а нашим вже хватить вони вже виконали свій обов"язок перед державою!!!

6
666

До Наташа КАКАЯ ТЫ НАИВНАЯ!!! Так кто послушается ВАС Лгун ПАРАШЕНКО или ЯЙЦЕНЮХ у них планы другие на ВАС!!!

Н
Наташа

Враховуючи те, в якому пеклі в Дебальцеві побували наші рідні з 128 бригади, кожен з них потребує відпочинку і хоче додому до своїх сімей. Чому ви і досі тримаєте їх у Артемівську? Будьте людьми, відпустіть їх будь-ласка додому до дітей, дружин і матерів, почуйте нас!!!

ПТ
Перекривайте трасу, жд

тільки так радікально, інакше затягнеться все

ЯЗ
Я знаву

Треба ити на Киiв а хлопцi най тоже идуть на Киiв а там пороха на вилы издiнеме а зайця запечеме!!!!

Н
небайдужим

Хто може підійдйть підтримайте людей ! Не будьте байдужими, бо це життя яке ваш голос може врятувати.

В
вона

А тепер хочуть відправити 128 у Маріуполь.До кого звертатися як допомогти?Люди стукайте у всі двері не бійтесь говорити там же наші чоловіки і сини.

Читайте також