Рідні хлопців, які загинули у ДТП в с.Гать, відмовилися від позовів проти юнака, який вижив

18
11

Про це повідомили близькі мукачівця, який уцілів в жахливій аварії, яка сколихнула усю область.

Річ у тім, що за попередньою інформацією правоохоронців, саме юнак, який вижив, був за кермом авто.

Крім того, як стало відомо Мукачево.net, хлопця перевели з реанімаційного відділення до хірургічного. Його стан стабільний, хоча досі не зрозуміло, чи зможе хлопець жити повноцінним життям після того, як покине стіни лікарні.

Зауважимо також, що досі нема висновків столичних експертів, які мають дати відповідь на усі запитання щодо подробиць смертельної ДТП.

Мукачево.net

Коментарі

1
123

Коли вже будуть дані єкспертизи???пити менше треба,водій був пяний,вбив трьох людей,куди дивиться наше правосуддя,чого Юру під варту не посадять?звісно вже всім гроші в рот запхали, тай мовчать

3
3131s

на сколько мне известно родные вадима не собирались и не собираются отказываться от иска со стороны водителя даже звонка на мобилку или смс с просьбой прощения не было не то чтоб вообще прийти и пообщаться,поетому откуда такая информация что родные всех трех?да парней не вернуть но а внутренний голос совесть ничего ему не подсказывает или и так сойдет?по меньшей мере ето мягко говоря не вежливо

ДМ
До Мукачево

Згідно статті 76 ККУ може бути умовний термін.Не нам судити.Доля вже винесла вирок.

М
Мукачево

Не переживайте. Сяде на "нари". 286 ч 3. ККУ - від 7 до 12. Умовного терміну по 3-й частині ст 286 не може бути. Те що Батьки не мають до нього претензій, немає ніякого відношення до його кримінальної справи. Хібащо суд не дасть 12, а 7.

Р
Р.S2

Так,це кримінальна справа,яка буде порушена не залежно від того чи буде подана заява від батьків загиблих,а так як у них нема претензій то скоріш за все буде умовний термін.

P
P.S.

Это не значит, что его не будут судить. Срок дадут меньше, не более того. Может с отсрочкой (условняк).

М
Макс

головне аби з цього випадку люди зробили урок. В Мукачеві ще повно шумахерів, якщо не візьмуться за розум, рано чи пізно - потраплять сюди ж у сводку новин по ДТП.

М
мукачiвка

Хлопчина,що був за кермом,i так уже покараний,важко буде йому жити з таким тягарем,та i ненавмисне вiн це зробив! шкода,дуже шкода усiх!!!!тому хто вижив-здоров'я, тим хто загинув-земля пухом....

МК
Мукачівський Киянин

Питання до юристів: Якщо була авто цівілка, чи можуть родичі загиблих розраховувати на компенсанцію як постраждала третя сторона? Я може і помиляюсь, але вони мають право попросити цю компенсацію від страхової компанії. Покриє хоча б якісь витрати.... Щирі співчуття усім...

X
xxx

За это уважения родственикам. Парнише и так чмо жить будет с таких хрестом,они его кенты были... а тут еще и отвецтвенность могла быть тогда бы его вообще розклеело. P.S. Пускай им земля будет пухом.

D
Dementor

"Перевели", а не "перевили".

Читайте також