Рік Дракона українці зустрінуть без снігу та морозу

13
6

Українцям доведеться зустрічати Новий рік без снігу та морозу, прогнозують синоптики. До самого кінця грудня в Україні очікується плюсова температура.

Найближчі кілька днів погода буде, як і раніше, осінньою. В суботу в Києві +4... +9 і дощитиме, а в неділю можлива сонячна погода без опадів, пише "Сегодня".

За даними gismeteo.ua, до кінця грудня в столиці вдень повітря прогріватиметься до +6, вночі до -5. Лише в середу, 21 грудня, вдень очікується мороз -3.

Аналогічну погоду синоптики обіцяють також на заході та сході країни. Ночами теж не очікується морозів, температура коливатиметься від 0 до плюс 5 градусів. На півдні буде ще тепліше - вдень градусник покаже +10... +13.

Нагадаємо, через аномально теплу для цієї пори року погоду у київській Лаврі навіть розквітнула троянда, а на центральній площі Чернігова розпустилися братки (віола).

Коментарі

)
))

Ну от і займайтеся написанням нормальних новин, а не фігні різної, типу: СЕНСАЦІЯ! Митники затримали чоловіка, котрий намагався пронести 2 блока сигарет.........як цікаво!

РМ
Редакція Мукачево.net

Отто, а ви зараз про що??? Ви хто за фахом? Мабуть, знаєте його добре, чи не так? Ось і ми свій знаємо добре. Тому давайте кожен буде займатися тим, на чому розуміється

О
Отто

Про то що Мукачево нет накручує події наприклад коли десь один мукачівець щось зробить то ви пишите Мукачівці.Дуже подурному.

РМ
Редакція Мукачево.net

Марьяна, про що ви?)))

О
Отто

Вони через пару дні напишуть що сніг випаде!

М
Марьяна

дуже не розумно цитувати gismeteo.ua, вони завжди помиляються з прогнозом погоди, тим паче якщо дивитися прогноз на такий великий термін, співпадає лише тоді коли дивитися на день навперед чи два. mukachevo.net завжди цитує чи тирить інформацію з інших сайтів,телеканалів тощо.(йще й подає як якусь сенсацію) у вас ж є свої журналісти нехай самі шось напишуть, репортаж якись цікавий, не позорьтесь.

Читайте також