Рішення прийнято: На набережній Мукачева облаштують мультиспортивні майданчики та спортзал

2
11

Мукачівські депутати схвалили рішення про надання дозволу громадській організації "Закарпаття-Спорт" на облаштування спортивного та дитячого майданчиків для активного відпочинку мешканців міста в сквері ім. Рауля Валленберга.

Мукачівська міська рада зазначає, громадській організації "Закарпаття-Спорт" в процесі облаштування та експлуатації спортивного та дитячого майданчиків доручено забезпечити дотримання санітарних норм та безпеки на відповідній території, а також інших вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, що на засіданні архітектурно-містобудівної ради розглядали проект з реконструкції скверу зі створенням мультиспортивних майданчиків по вулиці Валенберга.

Також нагадаємо, що там же плануються поліфункцікональний спортивний майданчик для дітей та дорослих для заняття різними видами спорту.

Загальна орієнтовна площа  території скверу  2270 метрів квадратних,  орієнтовна площа забудови (спортивний павільйон, збірно-розбірна конструкція) – 800 метрів квадратних, дитячий майданчик площею 250 метрів квадрантих. 

Майданчик буде розміщено позаду  ресторанного комплексу на набережній Латориці. Це буде відкритий майданчик для занять багатьма видами спорту ( важка атлетика, бокс, греко-римська боротьба, фітнес, кросфіт, воркаут та інші) , і що головне - безкоштовно. Меценати  хочуть облаштувати майданчики своїм коштом.
 

Коментарі

МБ
Маріо Балотеллі

се я такі конструкції ангарні на пряшівсків відів. Ош може кось хоче там розобрати, а туй у цинтрі покласти за 100міліонів бюджетних грошей

В
Василь

якшо об'єктивно, то це дно

П
пікачу

знаю ініціаторів. респект вам.

П
пікачу

До 22.02.2018 13:20. то далеко до пожарки. проще казати "заді венеції" біля архімеда.

П
пікачу

До 22.02.2018 11:36 кіть ти нехватає зеленої зони та іди на берег латориці пастися. а нащот штанги то і тобі совітую. ато одна рука накачана а друга неочень. но ти поняв про що я))))

МІ
Михайло Іванович

Ого, докотились! Склад на набережній. Коли вже такими проектами займуться справжні архітектори?!

Г
Гость

Это так теперь называется то место(недалеко от пожарки),где был цыганский табор? И что,будет для бесплатного пользования?

ПП
ПОЛЬ ПОГБА

я там апарат грушу покладу, щоб пацики тренірувались, мож Андрійку?

1
123

Тренажорні зали збанкрутують

3
33

Скоро в Мукачеві зовсім не залишиться зеленої зони. Жміть штангу далі!

К
коко

Реально круто. Давно в нас не хватало такого. Зробіть уклон на важку атлетику,як же буде круто літом на свіжому воздухови пожати штангу))

Читайте також