Рішення суду по виборах у Мукачеві Єдиний Центр розцінює як розкручування маховика репресій

5
3

Єдиний Центр засуджує чергові спроби влади ревізувати результати виборів по в.о.№5 до Закарпатської обласної ради, на яких переміг висуванець партії Андрій Балога.

У партії вважають, що рішення Мукачівського міськрайонного суду від 11 березня 2013 р. щодо виїмки виборчої документації є спробою центральної влади незаконно втрутитися у виборчий процес та змінити результати волевиявлення закарпатців.

У Єдиному центрі розцінюють такі дії влади як чергове розкручування маховика політичних репресій, що почалися зі спроб позбавлення мандатів народних депутатів Павла Балоги, Олександра Домбровського та Сергія Власенка: «Судово-юридичний «безпредєл», який пройшов апробацію на парламентських виборах, став нормою і зараз активно використовується щодо опозиційних депутатів усіх рівнів. За таких умов подальша участь опозиційних кандидатів у виборах до рад усіх рівнів втрачає будь-який сенс. Тому опозиційні сили не мають іншого вибору, аніж добиватися повної зміни влади через дострокові парламентські і президентські вибори, що дозволить зупинити сповзання України до рівня найгірших зразків тоталітарних держав».

Коментарі

БГ
баба Галя

цікаво а яке призвіще у судді випадково це не його президент юЩеНкО призначив на посаду за подачою .....

П
петефі

це тільки квіточки, ягідки будуть незабаром.

Ц
Циган

Балога програв суд у своєму рідному Мукачівському суді !!!!!!:))))))))) хахаха це вже не смішно:)))))!!!!! Перед тим програв вибори у рідному Мукачеві:))) щось сталося панове? Боїтесь виїмки? Якщо там все чисто то чого боятись? А якщо ні? Протоколи і бюлетені тепер не в Мукачеві і ви любі друзі не маєте до них доступу! Так що залишається вити!:))) от і вийте!

Читайте також