Рішення суду: викрадачі 29-річного ужгородця залишаться у СІЗО на час слідства

10
16

Тримання під вартою без визначення застави - найсуворіший запобіжний захід.

Таке рішення прийняв слідчий суддя Ужгородького міськрайонного суду. 

Згідно з ним, 3 мукачівців та один ужгородець залишаться за гратами на час розслідування злочину. 

- Судом заслухано позицію сторін у справі, проаналізовано наявні на час розгляду клопотання докази, а також враховано те, що особи  підозрюється у вчиненні тяжкого злочину, пов’язаного із застосуванням насильства щодо потерпілого, - коментують у суді. 

Заяву потерпілого щодо відсутності претензій до підозрюваних суд оцінює критично й припускає, що його покази були змінені під нервово-емоційним впливом від події та можуть бути повторно змінені в подальшому.

Четверо молодиків на "кубику" намагалися викрасти його у неділю, 10 грудня, але їх перехопила поліція. 

Коментарі

Л
Лігнарь

Всьо доста на ходу придумовувати, чекаємо результатів в подальшому. Не пишіть несенітницю, якщо нічого не знаєте, а лиш десь шо краєм вуха чули...

Х
Хуст

Смішно! В Хусті викрали, в ліс вивізли, кайданами до дерева прикували, 600000 грн. украли .... і тиша!!! А тут нічого не зробили, пацан не має ніяких претензій, а закрили на два місяца! Показуха!!!

ПМ
пішті міліцішті

як таких фраєрів страшних їмили? спецоперація!? нет, просто поліцай кавій вуйшов випити на балкон, а туй крутяки чоловіка пакують)))вун три свитки зелені фітькнув і кубик їмили) як правосеки блюка шторманулі він яслі на бронетехніку сажає?)

Н
Надійці

Перечитуєш статтю по 10 раз?

НН
Надія на майбутне а не імя надія!

До нижнього

Д«
До «Надії»

Якщо вже використовуєш жіноче імя задля ботівських коментарів, то вже і в коментах пиши не «Я ДУМАВ ВІЗЬМЕ КЕШ. .......””, а «ДУМАЛА»!!!! Палишся на місті!!!!

С
Сергій

Ніхто нікуди не сяде. на перший час зроблять відімость, дальше будуть інші резонансні події, справа затихне, все порішається ,все замнеться. Ви забули де жиєте? Шо першой раз шолі?

Ш
Штрафбат

Усіх незаконно слухняних-у штрафну роту!!!

П
Пасульов

Весь непотріб ви пхаєте на передову. Там своїх аватарів дочорта

А
Ато

Відправити на передову,фіз підготовку-як ми бачемо вони вже мають,нехай відстоюють Батьківщину!!!

Б
Бригада

Но шо бригада-дие ваша криша,сядите типер,а там уже кіть будуть вас гріти-та добре,а кіть не будуть-будете бички на прогулці зберати,вот і погралистеся у жуликів:)

Д
Діпсі

Ну хоть 1-н раз по совісті по чесному суддя зробив. Чудо сталось ! цікаво хто суддя , хоть буду мати на увазі, що є нормальні

СК
Суддя красава

Молодец

П
Петро

Респект судді

Н
Надія

Даже не сподівався на обективне рішення-але,феміда мене приемно здивувала,всетаки у нас іще е надія-на справжню европейську краіну,і дасть Бог у нас все буде добре,велике спасибі-судді!!! Я думав що візьме кеш-і прийме негативне рішення відносно потерпілого,але всеж правда-перемогла!Маю надію що так і буде надалі!!!

НШ
Но шо

Слабый адвокатишка што тут скажеш фуфломицин

Читайте також