Рюкзаки жіночі: стильні поєднання з одягом кежуал літо 2021

16
0

Сприйняття рюкзаків змінювалося кілька разів. Спочатку вони були елементом туристичного спорядження. Потім — зручним варіантом для спортивного стилю. Поступово спектр використання рюкзаків розширювався.

З'явилися спеціальні моделі для школярів, молодіжні рішення для повсякденного та неформального гардеробу. В 2020-2021 роках розпочався новий період в сприйнятті рюкзаків. Вони стали універсальним аксесуаром, що поєднується з одягом і різних стилях.

У літніх колекціях популярні бренди пропонують широкий асортимент цікавих дизайнерських рішень. Вибрати модні рюкзаки жіночі можна на сайті Bagtone®. Інтернет-магазин пропонує багато цікавих новинок, класичні та оригінальні варіанти в широкому спектрі кольорів, фактурних та декоративних рішень.

Сучасний кежуал непомітно перетворився на новий діловий та повсякденний стиль. Рюкзак став обов'язковим елементом цієї течії. Незважаючи на демократичність сучасної моди і відмову від застарілих стереотипів щодо поєднання одягу, взуття і аксесуарів, слід дотримуватися деяких правил. Вони базуються на особливостях візуального сприйняття образів та законах елегантності.

Жіночий рюкзак у напрямку бізнес кежуал

Бажання вирізнятися на фоні безликого офісного планктону і чудово виглядати на роботі притаманне більшості представниць прекрасної частини людства. Бізнес кежуал передбачає використання такого одягу:

  • монохромні блузи та футболки пастельних та насичених відтінків;
  • об'ємні та прямі джемпери;
  • брюки та джинси класичного та облягаючого крою;
  • спідниці з силуетом олівець, трапеція, з запахом. Вони можуть бути пошиті із тканин з виразною текстурою, оздоблені дрібними принтами;
  • взуття на підборах.

У цьому напрямку недоречні блискучі і дуже яскраві елементи. Чудовим доповненням до образу бізнес кежуал стане лаконічний шкіряний рюкзак. Класичні моделі чорного та коричневого кольору — базові варіанти. Цікавим доповненням такого гардеробу стануть рішення пастельних відтінків, синьої та зеленої палітри.

Жіночий рюкзак у образах смарт кежуал

Особливість цього напрямку — поєднання елегантності з аристократичною недбалістю. У смарт кежуал цікаво комбінуються елементи ділового, спортивного, вуличного стилів. Для нього характерне поєднання в одному образі футболки і жакета, стильних джинсів, елегантного взуття на підборах і об'ємного шарфа. У цьому напрямку надзвичайно важлива продуманість і почуття міри, креативний підхід.

Аксесуари у смарт кежуал мають особливе значення. Стилісти радять надавати перевагу одягу спокійної природної палітри. Рюкзак може доповнювати образ або стати яскравим елементом. Якщо вибираєте другий варіант, зверніть увагу на незвичні форми, відтінки та виразні фактури. Цікавим доповненням монохромного луку стане рюкзак з автентичним чи абстрактним принтом. Пайетки, барвиста вишивка, мерехтливі блискітки не притаманні цьому напрямку. Надавайте перевагу оздобленню металевими пряжками та ланцюгами з оригінальним плетінням.

Жіночі рюкзаки в образах спорт кежуал

Назва напрямку дає чітке розуміння його особливостей. Для нього характерні поєднання елементів бізнес кежуал з речами у спортивному стилі. Приклади луків:

  • джинси, яскрава футболка з логотипом і жакет прямого крою;
  • сорочка оверсайз, чорні облягаючі брюки і кеди;
  • об'ємна толстовка і спідниця-олівець;
  • шорти, блуза і снікерси;
  • класичний тренч, широкі брюки і кросівки.

Це молодіжний напрямок, хоча, в останні роки його легкість та демократичність, акцент на зручності приваблює жінок середнього віку. Образи спорт кежуал гармонійно доповнить текстильний рюкзак. Цікавим варіантом стане модель яскравого кольору із логотипом відомих брендів. Якщо у одязі переважають елементи в спортивному стилі, варто врівноважити лук шкіряним рюкзаком чорного кольору, пастельного чи насиченого природного відтінку.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також