Рівень алкоголю в крові водія, який спричинив ДТП під Мукачевом, у 10 разів перевищував норму

8
10

Як стало відомо Mukachevo.net, водій Mercedes спершу хотів втекти з місця аварії, але полісмени затримали його і доправили на освідчення до лікарні.

Перший тест показав 2.18 проміле алкоголю в крові водія, другий - 2,14 проміле. Це у 10 разів вище норми. Водій є мешканцем села Зняцево, що неподалік Мукачева.

Таким чином, попередня версія полісменів про те, що водій був напідпитку підтвердилася. На цьому наголошували і очевидці жахливої ДТП.

Інші деталі аварії ви можете знайти у нашій розлогій новині, де ми звели усі подробиці інциденту.

Коментарі

ШЧ
шось чув

Кажуть що прізвище водія Йовбак..

Х
Хтось

Дебіла позбавити водійського посвідчення до кінця його днів,а на тривалий тюремний срок вже заробив.Гнида кінчена.

ДЮ
до Юри

угомонися продажний тупий бот!!не бачите шо люди не ведуться на ваші інтелектуальні коменти...??))передай своєму хозяїну хай не старається)

Ю
Юра

Фу, які мерзотні дебіли! Євробляхи-гроби роблять свою роботу. В євробляхах сидятьп'яні дебіли з бляхами в голові. У ВР тільки ведуть статистику, скільки ще дурних українців залишилося. Ще багато? Нічого, чергова партія євроблях вже чекає на нових п'яних дебілів- вбивць

К
коля

до 111 .причом тут евробляха...та коли не було цих иноземних номерив так шо? пьяни не возилися? ту человеческий фактор! пьяний за кермом то вбивця и точка! машина то не робот им треба управляти не залежно вид страни производителя и номерного знака! за кермом сидить водий! вин видповидае за пасажиров и за те що скоим! а не евробляха!

С
Сріберньій

но туй го маєш ..... алкота гребана !!

М
Месний

Моральний урод

ВД
Всі дураки

Головне коли Лупяк попався то треба було визивати Шеролака Х. А тут на 20.мін і всьо готово))))))

К4
Камри 40

&ука вот урод, людей без ног без рук оставил

1
111

на відео видно номер польський RP6302*. євробляха, їм все пох...

Читайте також