Рівненський "Верес" достроково розірвав контракт із закарпатцем Гегедошем

11
0

Роберт попрацював із рівненським клубом півтора роки.

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував дострокове припинення співпраці з нападником Робертом Гегедошем.

– Це більше через нефутбольні аспекти. Він нас влаштовував як футболіст, але були деякі моменти, які не влаштовували клуб. У футбольному плані все було гаразд. Нам треба було просто розійтися, та й годі.

Ми повертаємо з оренди Гайдучика і швидше за все підпишемо ще одного нападника. У нас буде перебір форвардів, тож ми звільняємо місце під них.

– Які нефутбольні аспекти ви маєте на увазі? Поганий характер Роберта?

- Ні ні. Ми працювали з ним півтора роки, жодного скандалу у нас не було.

Треба омолоджувати команду. Нас залишить не один футболіст у районі 30 і більше років. У нас є молодий Гайдучик. У нас не може бути 4 нападаючих, це забагато. Тому вирішили попрощатися із Гегедошем. Я можу йому тільки подякувати, це були добрі півтора роки. Навіть при тому, що має складний характер, скандалів у нас не було. Але час іде, команді потрібна свіжа кров, оновлення. Це нормальне явище.

– Рік тому проти Гегедоша відкривали судове провадження за борги перед одноклубниками та вболівальниками? Історія не повторилася?

- Ні-ні, у нас все нормально. Чутки різні ходять, але в нас у команді у цьому плані все добре – жодних запитань до Роберта не було.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також