Різанина у Києві: ветеран АТО втрутився у розмову прихильників ЛДНP (ФОТО, ВІДЕО)

5
9

Конфлікт з бійкою і ножовим пораненням трапився у закладі "Гидкий Койот".

Про це інформує паблік "Київ Оперативний" у Facebook.

- Конфлікт стався через те, що один з відпочивальників закладу - боєць, який близько року тому повернувся зі сходу України, почув як невідомий йому чоловік голосно прославляв терористичні організації ДНР і ЛНР. Вони вийшли у двір. Спочатку просто балакали, але цінитель терористів покликав друзів, які почали щосили бити чоловіка. Розбили голову. Чоловік не розгубився і дістав ніж, тому що бій був дуже нерівний - 12 проти 1, - повідомляється в пабліку.

Коментарі

ДМ
до марги долів

тобі тварино написали чорним по білому..на..я такі як ти туда полізли,шо там стратили марги майдануті..а ко і шо подарив,то десяте,оби мали чим вас садистів одстрілювати..скоти майданні

В
Василю

Васю будь уже мало розумний, ті жебраки і шахтьори шо там жиють николи би не воювали і та вся шо вних є техніка і снаряди якими они валять наших хоч сказати Дід Мороз їм подарив ?

P
ProRock

P.S. ще один доказ свободи слова на Україні...

P
ProRock

12 чоловік били однаго, а ножове поранення отримав полісмен як так???

В
Вася

І до чого довоювався??? Газ, електрика, бензин, продукти.....300% інфляція за 3.5 роки!!!! Доброго зробив Порох паскуда людям! Не будьте дураками люди!!! Відкрийте очі!!! Люди на сході такі же як і ви! Вони просто не хотять данину жидам платити, хотять вільно жити на СВОЇЙ землі. Вони не йдуть воювати ні на захід, ні в київ. Вони вдома!!!! Чого ви сунетесь туди воювати??? Влада всьо на Путіна списує бо так їй вигідно. Не вірте!! Жиди брехачі ще ті! Порох чи продав рошен??? не ведіться на жидівську пропаганду!!! ніхто на україну не нападав. це влада напала на свій народ.

ДЧ
До читача

Нашо ніж??тт рішає)

П
патриот

РПКА вожу с собою в багажнику

Х
Хм

у центоі києва, на одного патріота припадає 12 сепарів?

Ч
Читач

"Чоловік не розгубився і дістав ніж, тому що бій був дуже нерівний" - це типу пропаганда носіння і використання холодної зброї? Скажіть, хто з вас в кармані носить ніж... про всяк випадок?

Читайте також