Різні мови звучать на виборчих дільницях в Ужгороді

13
0

Багатомовність панує на виборчій дільниці N38 в Ужгороді: тут чути українську, угорську, словацьку, циганську... Адже обласний центр Закарпаття - місто поліетнічне, де проживають представники 70 національностей. Сьогодні вони обирають Президента, який викликав би довіру в усіх національних меншин України.

На згаданій дільниці голосує й інтернаціональне подружжя пенсіонерів Постолакі - колишній журналіст румун Андрій Федорович та вчителька українка Калина Миколаївна (до речі, член дільничної виборчої комісії). Її чоловік міг скористатися правом голосування удома, оскільки давно й серйозно хворіє. Але пан Андрій відмовився від цього привілею: щоб не було зайвих підозр та розмов...

- Незважаючи на національне розмаїття нашого електорату, голосування відбувається спокійно, - розповідає голова дільничної виборчої комісії Мирослава Сенюра.-  Жодних ексцесів і непорозумінь наразі не було. Принагідно хочеться подякувати керівництву спорткомплексу "Юність", де розташована наша дільнична виборча комісія. Нам тут створили всі необхідні умови. За комісією закріплена автомашина, чергують міліціонери, за порядком стежать 16 спостерігачів від різних партій і блоків. Отож сподіваємось завершити голосування організовано і злагоджено.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також