Різновиди пензликів для макіяжу брів

13
0

Не секрет, що макіяж багато в чому залежить від якості використовуваних пензликів. І макіяж брів не став винятком. Особливо якщо для цього використовується засіб, який потрібно наносити спеціальним аплікатором.

З нашої статті ви дізнаєтеся секрети підбору кистей для брів.

Навіщо потрібна така пензлик?

Кисть для брів - це окремий вид кистей для макіяжу. Вона наносить косметичний засіб не тільки на волоски, але і на шкіру під ними. Така кисть представлена в декількох різновидах, у кожної з яких є особливості використання.

Щіточка

Має округлу форму. Нагадує аплікатор для туші, виконує наступні функції:

  • Усуває з брів частинки непотрібних косметичних засобів.
  • Розчісує «неслухняні» брови.
  • Вкладають брови в потрібному напрямку, надаючи їм необхідну форму і готуючи до подальшої корекції.

Гребінець

Акуратно розділяє волоски і зачісувати їх, надаючи охайності брів.

Скошена

Створена для нанесення рідких тіней. Має зручний зріз по діагоналі. Гострий кінчик окреслює контур брів, наділяючи їх графічні обрисами, і виконує штрихування, що імітує волоски. Пензлик 45E з ворсу єнота вважається однією з найкращих в даній категорії.

Плоска

Має м'який ворс. Підійде для легкого підфарбовування брів.

Двостороння

Такі пензлики представлені в різних модифікаціях. Наприклад, кисть можуть з'єднати зі щіточкою або пластикової гребінцем, щоб укладати брови.

Яку вибрати?

При виборі кисті для брів враховують текстуру косметичних засобів, які будуть використовуватися. Щоб нанести речовини пудровий текстури, доцільно використовувати інструменти з натуральним ворсом. Синтетичні волоски відмінно справляються з косметикою кремообразной текстури. Особливу увагу слід приділити характеру макіяжу. Якщо в графічність контурі немає необхідності, то можна використовувати щіточку-гребінець. Скошена кисть універсальна, оскільки відмінно завдає косметику різної структури. У підсумку, макіяж виходить дуже природним.

Правила догляду за пензликами

В ідеалі інструменти потрібно промивати в мильному розчині і ретельно просушувати після кожного використання. Оскільки на це не завжди вистачає часу, намагайтеся виконувати процедуру хоча б двічі на тиждень. Так ви збережете свої інструменти в хорошому стані і захистіть себе від різних дерматологічних захворювань.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також