РНБО доручила уряду розробити закон про виявлення українців з подвійним громадянством

14
25

Рада національної безпеки і оборони доручила Кабінету міністрів протягом двох місяців розробити законопроєкт про виявлення українців з подвійним громадянством.

Як повідомив на брифінгу секретар РНБО Олександр Данілов, 26 лютого було прийнято рішення, що протягом 2 місяців Кабінет міністрів має запропонувати законопроєкт, який дозволить нам чітко розуміти тих осіб, які мають подвійне громадянство".

Данілов пояснив, що новий закон має створити інструменти контролю для виявлення українців з іншими громадянствами.

"Зараз в кого таке є (подвійне громадянство - ред.), я б усім радив найближчим часом позбавитись іншого громадянства, щоб не наражати себе на неприємності", — заявив Данілов.

Секретар РНБО зауважив, що хоча Україна і рухається до цивілізованих країн, де дозволяється подвійне громадянство, вона поки не може собі цього дозволити, адже сусідня Росія використовує цей механізм проти України. Ситуація складається так, що на найвищих державних посадах в Україні опиняються люди з російським громадянством.

При цьому, за словами Данілова, влада України розуміє, що люди на окупованих територіях вимушені отримувати російське громадянство, щоб якось там жити, але коли ці території будуть звільнені від російської окупації, вони самі від нього відмовляться.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

І
Ігор

Якщо приймуть такий закон, то люди з другим громадянством стануть неризедентами і за усе будуть платити високі податки: особливо при продажі майна. Вирахувати друге громадянство дуже просто. Бази даних і так вже є. Я не проти другого громадянства, але на даний момент є ризики, хоча переваги значно більші. Але на даний момент!

Ф
Феріке

Я си майжек ищи ядно гражданство зроблю, тройноє на караться, Беня має, сам признався тай нич му ниє

S
stefan

Закон НЕ ПРИЙМУТЬ, тому що в Верховній Раді більше половини депутатів мають громадянство Ізраїля.

Ц
Циган

Нич небуду, ніхто нам бази не віддасть! Хіба по хатам будуть ходити та глядати папірря! Та і вообще у нас кирилиця а в них латинь! Не смішіть мене!

Я
Я

Восени обратно ВИБОРИ!!!! БО після забрання украінськоі громадяства, не буде ЖОДНИХ ПАТРІОТІВ в дурдомі вр!!!

Ц
Ціґань

кіть постане ділема, та ясно як білий динь, ош хохляцький папіриць їм ушмарю, а уд мадярського ся не удкажу. бо наші предки боли мадярами, а хохлом ниґдем ся и не чуствовав.

D
Dyri

А ви попробуйте позбутись українського громадянства, я пробував, сказали 5 років чекати

B
Bo

Чудо страна. Парламенті почти всі мають по 2-3 гражданство. А то непроблема. Вони мають право мати. Жиди кончени.

М
мкчв

як обично, верли г..но на вентилятор. То скоріше всього про російські паспорта. Даже кіть придивитися на цій же сторінці "Читайте також", ся тема мусолиться вже не рік, Нич з того не буде. А якщо не про руські паспорта - люди скоріше відмовляться від українського громадянства ніж від європейського.

E
Ede

Скажем у мене є, не два навіть, а три - як у Коломойського -, запитання, що вони можуть зробиті зі мною. Я не депутат, не держслужбовец, простий челядін, котрий честно і своєчасно платить податкі... Конституція на дає позбавити мене просто так від українського громадяства, димаю за це у тюрму сажати теж не будуть. До інших громадянств Данілов і К ніякого відношення не мають: не вони далі, ні ім і забирати!

Ю
Юніан

Тут пишуть про подвійне громадянство закон - https://www.unian.ua/society/rnbo-zasidannya-26-lyutogo-radbez-doruchiv-uryadu-rozrobiti-proekt-pro-podviyne-gromadyanstvo-novini-ukrajini-11336051.html А не навпаки проти подвійного громадянства чи виявлення таких. Не дезінформуйте народ

Л
Лукатони

Маю СССР ще паспорт той не заберут од ня?

I
indi

95-ий квартал всіх на%*ав, мняв)

С
Саша

Відповідно до планованих змін до закону про громадянство, які мають на меті узаконити множинне громадянство в певних випадках, від претендентів на посади державних чи місцевих службовців або виборні посади буде вимагатися відмова від інших громадянств, крім українського

І
Іван

Несмішіть мене, як ви то зробите? Мадяри вам свої бази недалуть! Чи по хижах будете ходити і паспорта в нагавицях шуката?

Р
Руснак

Пак проведіт референдум кулько чиляди хоче мати український, а кулько європейський неважко яка держава. А наші політики почти всі мавуть жидівські паспорти вто нич.

Г
Гейропа

Українські мадяри ту на місті?

СА
Созвєздіє АльЗЕбаран

Дакотрі руськоє гонні мати, бо се вимушено. Тать мадярскоє тоже вимушено. Кіть хочеш май ліпши заробити в Йивропі з мадярским утлевилом ти челядник а не нелигал.

Я
Я

ДЕБІЛИ!!!! Займайтесь вже тим, ЧИМ ТРЕБА!!!!

Р
Руснак

Пак чуєте. А тот як го данілов сам кулько має не пише? Вто нимош дві мати громадянства? Пак та буду мусіти зробити щи пару за п'ять нич не кажут.

В
Вітя

Чому ти думаєш ,козле,що в кого є подвійне громадянство,той не від українського відкажеться краще?

ЖВ
Жодам вончым

Свои укажить ану яки маете юды

R
Robert

Ta pislu vu vze nahren !

ЗН
Завидово нет

Бла бла бла ,почніть з себе з верховної ради там половина євреї ,єден Дубінський Румун циган кучірявий

ШБ
Шоні бачі

Най собі український пашпорт забиравуть нaxyй. А утлевел їм не дам забрати.

Читайте також