РНБО забороняє діяльність ОПЗЖ, Партії Шарія та інших на час воєнного стану

9
28

Про це йдеться у зверненні президента Володимира Зеленського.

Рада нацбезпеки та оборони призупиняє діяльність в Україні партій, які мають зв’язки з російською федерацією. Рішення цитує Українська правда.

Президент повідомив, що враховуючи повномасштабне вторгнення росії, РНБО прийняла рішення призупинити будь-яку діяльність на території України низки партій, які мають зв’язки з країною-агресором.

"Діяльність політиків, спрямована на розкол чи колаборацію не матиме успіху, але отримає жорстку відповідь. Тому РНБО вирішила, враховуючи повномасштабну війну, розв’язану рф, та політичні зв’язки, які мають низка політичних структур із цією державою, призупинити будь-яку діяльність низки політичних партій на час воєнного стану.
А саме: "Опозиційна платформа – За життя", "Партія Шарія", "Наші", "Опозиційний блок", "Ліва опозиція", "Союз лівих сил", "Держава", "Прогресивна соціалістична партія України", "Соціалістична партія України", партія "Соціалісти", "Блок Володимира Сальдо".

Мін'юст отримав доручення невідкладно "вжити в установленому порядку вичерпних заходів щодо заборони діяльності зазначених політичних партій".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!




Коментарі

Т
Туто

Шаріяку на гілляку

МЕ
Майор Ерік

Слава Україні Чубірка за грати! Сушаніна Василя чому ще по городу ходить???закрити в одному заговорив з ним кафе 9 Avenu закрити віддати на благо України!!!! Дбр і СБУ будь ласка прийміть міри!!! Сушко скоро ти добавишся Перший кабельний закрити і не давати йому робити! Ще раз Слава Україні !

ДМ
До Мукачево НЕТ

Респект ,перший раз вижу ош далисьте змогу електорату от душі оторватися на опзжопих. Слава Нації!!!

М
Мукачево

"Перший кабельний" є проросійське гівно , що дотується з грошей проросійських колоборантів . Половина каналів на російській ??? В їхній канторі на І.Зріні 100 сидять працівники , що розмовляють по російськи ??? Це кубло "рАсЄянського пропаг@ндона " потрібно негайно ліквідувати . Форпост ОПЗЖ, їх голос за кошти московитів . СБУ просто зобов'язана зайнятися цим тераріумом змій . СЛАВА УКРАЇНІ. СМЕРТЬ москальким прихвостням .

1
17:45

штірліц була пона видумка совєтпропагади.граєшся в штірліца КОЛІБРІ...

П
Поляна

А шо тепер з дрогобецьким буде?., то ще єден опзжіст

К
Колібрі

Прийшла весна скоро в Синяк, в аквапарк прилетять колібрі…

ДБ
До бородача

давай, давай нагнітай …. ще можеш пяний і голий на дитячому велосипеді на жд вокал поїхати… прийми таблетки, або поміняйте з Андрієм ділєра.

C
chupa

В закарпатті мацкальське лайно рекламував "Перший кабельний" - за гроші медведчука - по вулиці Ілони Зріні 100 відкрився і працює пропагандистський теле канал і радіо... не слухайте їх і не дивіться - їх треба відключити від ефіру - хлопці з СБУ - ви вкурсі ? https://clarity-project.info/edr/34622494/history/edrpou У засновниках були чубірко... тобто медведчук..

ДБ
до Берегово

пиZDяк малосольний.справку сь купив из дурдома ,ци дали ти задарь (безкоштовно)

F
FM007

Повністю згоден з Radio09, сто відсотків ,що такі структури як Альфа банк під приводом бізнес діяльності ,збирають персональну інформацію про українців і їх фін.операції і вірогідно зливають рашистському ШТАЗІ. А тому треба їх гнати поганою мітлою з території України. Цікаво чому РНБО ще не зайнялося цим питанням. Такі мокшанська структури володіють дуже чуттєвою інформацією про українців. Слава Україні! Слава непереможній Україні у боротьбі з рашистами.

Б
Берегово

Чого не пишете, што вчора вечером на лужанці мадяри імили громадян України який віз у 6 чемоданів грошей, сума 28 мільйонів доларів, а наші, як обично не бачили

ДМ
До Мункач

Не тільки прославляли , а їли з його руки . Відтепер не подавайте руки жодному "за жопісту" , а Чубакабру злити , утилізувати і забути . Сім'ю виселити ..... в "мокшанію" .....без майна і коштів .

R
Radio09

Закрити срочно Альфа банк у Мукачево!!!!

М
Мункач

Якими цинічними виродками треба бути щоб ОПЖЗ депутати тепер піаряться у фейсбуці на фоні іноземної допомоги... Тіпа волонтери... А місяць тому ще медведчука прославляли.

НТ
но та нє

дуже вилика утрата.і як ото типир бути биз партій РУЦЬКЕ МІР

Д
Джерело

Є достоаірна інформаці - відносно Чубірка І.І. Розпочато ряд кримінальних проваджень, в тому числі і за державну зраду. За для уникнення зливу, затримання цього дяча має відбутись на протязі лічених годин. До затримання залучено спецпідрозділ ДБР з іншої області, кому відомо місце перебування Чубірки І.І. повідомляйте на на гарячі лінії ДБР

М
Місний

Що не кажіть , а бидла в Мукачеві достатньо. Скільки разів казав і пояснював дурнуватим пенсіонерам , що ОПЗЖ (палатка була встановлена перед районним РАГСом) - це проросійська повія , яка вас використає в якості біомаси для своїх завдань по нанесенню шкоди Україні. Але ж "коріння рАсЄянського пропаг@ндона" настільки проросли в ЗАКАРПАТТІ, що іншого рішення , як знищити цю ракову пухлину ПОВНІСТЮ, не представляється можливим . Отже , утилізація ВСЬОГО ПРОРОСІЙСЬКОГО ЛАЙНА , що "плаває" у наших суверенних берегів , має стати ОСНОВНИМ РОДОМ ДІЯЛЬНОСТІ у пересічних УКРАЇНСЬКИХ громадян . Президент вже дав натяк на ці дії.

V
V.

Іх преба викорисовувати з пользую для ЗСУ пустити по міним полям тах з уродів буде багато пользи.

І
Ілько

Їхнім виборцям по 50 ударів кербачом по голій гузиці!

П
Петро

Нарешті.Всіх членів цих партіїї на кордон з росіїю...

В
Вариш

Всіх депутатів від цих політичних сил відкликати,перевірити їхню політичну діяльнісьть,якщо були заклики до колаборації під суд починати з Чубирка і далі по списку.

Б
Бачі

А шо робити з тими, ко за них голосував? Може хоть по голуй кузиці кербачом???

1
112

Без конфіскації? Запакуєш хреново та конфіскація ,а вони лише заборона на діяльність. Пі....растичні закони

У
Україна

Думаю, що замало на фронт!!За грати до кінця життя!!!

1
125

Що за бред на час військового стану, пожиттево щоб і духу їх не було на нашій землі щоб СОБАКАМ і ІЗГОЯМ земля горіла під ногами цих покідьків.

К
Кукіс

Іх на фронт лиш приязаними до стовпів. Тварі іх живими треба в смолі варити! Будьте прокляті ви і ваші діти

В
Вася

Тепр усіх опзшників на фронт у штрафбати!

Читайте також