Роберт Гегедош повернувся в закарпатський «Минай»

9
14

Ужгородський клуб повідомив у себе на сторінці про підписання з форвардом контракту.

Роберт Гегедош залишив команду наприкінці сезону перед «золотим» матчем чемпіонату.Зокрема Гегедош став кращим бомбардиром у групі «А» Другої ліги та кращим бомбардиром кубку України.

В міжсезоння Роберт був на зборах у декількох клубах Європи. А в останньому клубі «Спартак» Трнава провів повноцінний перегляд. Проте вирішив повернутися до клубу де дійсно відкрився як нападник.

Коментарі

Т
Тібій

Поки коло команди буде крутитися гнидакополовець доти буде біда!!!!!!

С
Свалявець

Не футболіст а піжон пяниця ! У Сваляві никоко неболо і небуде ліпшого як Лофа з Грабаром!!!

П
Пук

Не лем кордон то кормить діло! А стати він ніколи не стане! Бо вивозити все мож було і буде всьо шо лим не захочеш!

И
ичі

автобус на евробляхах фк минай. міг би і розтаможити чорт пересолений жадний

З
золі

Небуде скоро клуба ! дурні гроші шо мутить пересоляк закінчаться , а з загашника ой як важко таким винимати .зеля якщо зробить стоп кордону. контрабанді. то стоп буде і минаю !!!

2
2134

Докі там буде рулити клоун Кополовець, доти буде і бардак! Куренко був неугодний бо вимагав дисципліну і порядок! Даже діти, які займалися з Куренком казали, що він принциповий, не любить бардак, а старші лиш приходили а понтак, а потім по кабаках зависали! А Робі може стати нормальним футболістом, но кіть лииться дурного, і всі то знають, шо він творить, але видко то така натура! Жаль чувака, видно у Трнаві просікли шо і до чого, бо реально Лігу ЄВропи на минай міняють сміхарі!

Р
реклама

АVE рулить спонсор наш )) Смишно я ти кажу

П
Пук

Які власники така і команда! Кід фуцик не піде та на зеленку побігають)

С
Саша

Робі дуже много довжен грошей і з команди хлопцям і болейщикам і дійсно проблеми з дисциплінов. Тренер повів або він або Робі,але дурачки рішили і тренера убрати і Минай в яму загнати з сими ділками.Як думаєте чи будуть ігри здавати з сими аферистами ?

С
Свалявець

Візьмить його на допинг пробу хоть рас та увидете шо за фрукт

Х
Ханига

Недовго кицька гуляла.

ФУ
ФК Унгвар

Неоднозначне повернення, так, нападаючий непоганий, але є проблеми із дисципліною і не лише спортивною..... Але саме смішне то, що вроді в Трнаві був на огляді, забив голи в товарняках, міг би грати в ЛІзі Європи, а повернувся в Минай? Можливо там рішили не брати головняк проблемний в команду! Чуствую Кополовець накерує в Минаї, циркач ще тот!

В
Ваня

:)))) як верне гроші пів Ужгороду ?

М
Мацкін

Х.й у нього забити

Читайте також