Роберт Горват таки вириває перемогу на ОВК №68 з центром в Ужгороді

11
9

Самовисуванець Роберт Горват випередив суперника зі "Слуги народу" на 261 голос.

Так, за даними 100% оброблених електронних протоколів, Роберт Горват набирає 19,66%, що складає 14 207 голосів.

Найближчий суперник Горвата, Олександр Пекарь із партії "Слуга народу" отримує 13 946 голосів —19,30%.

Закриває трійку лідерів симпатій округу №68 Андрій Андріїв з 17,7% підтримки.


Нагадаємо, на окрузі №69 з центром у Мукачеві переміг Віктор Балога, а на 71-му — самовисуванець Валерій Лунченко, а на окрузі №72 — Василь Петьовка.

Коментарі

ДЮ
До ю

за який консерватизм Закарпаття "Слуга народа"- 49.84%-ти чоловіче щось напутав. Консервати?зм (фр. conservatisme, від лат. conservo — «охороняю», «зберігаю») — визначення ідейно-політичних, ідеологічних і культурних течій, що спираються на ідею традиції та спадкоємність у соціальному та культурному житті.

Ю
ю

закарпатці голосували за консерватизм,ім ушитко добре як є... А пак жалітися ... то у крові...

Р
Розумкову

Іще один злитий округ на Закарпатті. 5 із 6-ти мажоритарників від Слуги Народу пролетіли. Кіби не Зеленськй, то про Пекаря би ніхто і не чув.

Д3
до 369

Послухай інтервю любоє "Надюшки", а потом моркони. Кіби у тебе боло хоть 10% мозгів тих, шо у ниї є. Чому ти її до Гаврилюка рівняєш? Поняття не маєш про шо пишеш.

ДО
До Олександр

На відміну від києвлян,ужгородці справжні європейці,еліта області.

Р
Рем

Сімейку Андріївих пора притягувати до кримінальної відповідальності: з посадкою та конфіскацією. І не забути про Гену Мацкаля.

3
369

Лунченко, Балога, Горват, Петьовка серйозні люди, а всякі там діти не грамотні в яку їх ВР уже там була Надюшка Савченко і козак Гаврилюк, понаписували законів...

О
Олександр

Ну хоч тут закарпатцям Бог дав розуму... , не пустили вискочок пустопорожніх, а в Ужгороді взагалі безграмотного типа.

Т
Троцкій

У мене нема слів. Безграмотний мудило, три місяці тому шукав керівну роботу з зарплатою 20 000 гривень, в анкеті не міг без помилок про себе написати (бо знавець 5 мов). І йому не хватило 262 голоси щоб виграти. І ці його виборці, їм по барабану, які він там безграмотні закони наприймає, бо він "нове лице". Уже осінью буде дефіцит тамадів в Україні, всі пішли у Раду. В Запоріжжі виграв весільний фотограф (29 років, тіпа безробітний). В Кривому Розі Юзік з 95 кварталу, лише Сівоху десь не вибрали для повного фен-шуя.

Читайте також