Робота «Закарпатгазу» на межі зриву, залишків на рахунках більше немає

7
11

Підприємство навіть не може видати зарплатню своїм працівникам.

«На спецрахунках ТОВ «Закарпатгаз Збут» було біля 50 млн грн., з яких 10 % мали залишитись для забезпечення поточної діяльності обласних газових підприємств. Однак, через доведення газової галузі держави майже до зриву, НКРЕКП всі кошти з рахунків перекинула на ПАТ «Укртрансгаз» і НАК «Нафтогаз України», - каже директор ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

А це означає, що через відсутність коштів ПАТ «Закарпатгаз» не в змозі виконати в повному обсязі всі необхідні роботи щодо підготовки газових мереж області до осінньо-зимового періоду, а саме: неможливістю здійснення ремонтних аварійних робіт та обслуговування наших споживачів, під загрозою зупинки діяльність всіх аварійно-диспетчерських служб «104» та виплата заробітної плати понад 1,4 тисячі працівникам.

Нагадаємо також, що за даними Закарпатгазу після зростання тарифів на паливо 40% закарпатців перестали за нього сплачувати.

Mukachevo.net

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

П
прол

Де альтернативні постачальники газу як того вимагає закон Украіни?

Д
Добрый

Продолжу ответы. А оно меру надо, чтобы всякие дауны задавали важливе пытання? ( типа про воду в Росвигово) Мало того что хер"ю пишешь, есчо и меру будешь мозг клевать! Короче - завязывай бухать и займись делом - ну что, конец уже близок...а Яценюк отмечает заработок первого миллиарда. А вы лохи все с флажками катаетесь. Без комментариев! Аплодирую стоя! - Всі облгази треба повернути у власність держави, як і обленерго. По ходу Ленин воскрес! Чур, чур не меня! Да ну нах... Не может быть! Наивняк.Нельзя,просто нельзя. Не для того люди крали, чтобы вот так просто взять и вернуть! Дурак шоли? Пишите исчё! Не мер, но отвечу! Всем бобра!

Д
Добрый

Ого как интересно. Сколько у людей вопросов и недоумений! Возьму на себя ответственность " Капитана Очевидность". - "Всех-на допросы в прокуратуру.Там найдутся не только 50 млн. " Ну дурак, честное слово - лурак! Прокуратура - не ловить и искать, а Отмазывать. Это - ясен пень, ну или спроси у ёжика. -Хрен ВАМ а не гроші Опять дурак! За годы незалежности выстроена система выбивания денег.Приняты все необходимые законы и постановления. Как в лихих 90х уже не прокатит. Сначала всё поотключают,а потом и из квартиры выгонят. И останешся, ты мил человек, без щтанов и без шляпы. А если пройдут предложения укурка Сени Кролика , то тебя есчо и в кутузку упекут за коммунальные долги. - Чому в РОСВИГОВІ вже тиждень в день виключають воду? А в чом проблема? Надо - включают, надо - выключают! Ты то здесь причём? Тебе кто то, что то обещал? Нет!!! Ну и иди лесом и не ной! - Мер зроби гарячу лінію де городяни могли б тобі задати важливі питання.

Р
реал

Всі облгази треба повернути у власність держави, як і обленерго. На такі об"єкти повинна бути монополія держави, а не фірташів і коломойських. Всі стратегічні об"єкти повинні бути у держаній власності, а не у власності шахраїв, що обікрали народ і Україну.Тоді й буде порядок.

Я
я

ну что, конец уже близок...а Яценюк отмечает заработок первого миллиарда. А вы лохи все с флажками катаетесь.

ДМ
До Москаля

Москаль ти не в Луганську. Де результати твоєЇ ТСК по Ілловайську? Люди пам"ятабть! А ти забув?

ДМ
До Москаля

Москаль ти не в Луганську. Де резулбтати тваєх ТСК по Ілловайську? Люди пам"ятабть! А ти забув?

ДВ
Де ВОДА

Чому в РОСВИГОВІ вже тиждень в день виключають воду? Мер зроби гарячу лінію де городяни могли б тобі задати важливі питання. Питання № 1 . Що за машини роз;їзжають по Мукачеву з ментовськими номерами:В них люди озброєні КАЛАШАМИ.Які в них повноваження? Якщо не знаєш запитай у МОСКАЛЯ.Люди! задавайте проавильні питання а не пищіть ХУЙНЮ.Вибачте за ненормативну лексику

ЗП
Закарпатгазу ПИЗДЕЦ

Хрен ВАМ а не гроші

ПВ
перекрою воздух

Всех-на допросы в прокуратуру.Там найдутся не только 50 млн.

Читайте також