Rock-H все ж виступить на фестивалі Червене вино 2016

1
13

Гурт, який фактично почав свою творчу історію з найбільшого фестивалю Закарпаття, розважить гостей події в суботу, 16 січня.

Попередньо, Рокаш з'явиться на головній сцені фестивалю близько 21:00, і почне з авторської пісні та одночасно гімну Червеного вина.

Детальніше програму фестивалю шукайте у публікації Гостей "Червеного вина" у Мукачеві розважатиме Аліна Паш,"Cantus" та "Brevis" (ПРОГРАМА)

Mukachevo.net

Коментарі

І
Ірина

Бракує вокалу Іштвана. Ваш голос, Вікторе, абсолютно не вокальний. Слабенький навіть в студійному запису, а що буде на концертах...? В жодному разі, не хочу Вас образити, Ви дуже талановитий музикант! Повертайте Іштвана!

Г
Голос

Я за без обмеженЬ!!!! Вони просто супер!!!:)

Н
Нижньоворітець

Дайте Іштвана!!!!

М
Мішо

кіть будуть под фонограму та замичу їх яйцями

ДД
до Доброго

Прийди послухай,не ганьбися. ROCK-H без Іштвана не такий,Вітьо даколи реве як пилорама.А вцілому дуже заводні,чекаємо з нетерпінням...

К
Коля

Дякуємо організаторам!Якщо в повному складі буде Рокаш, то це полюбому наживо. Та і під фонограму вони рідко виступали, і то з старим вокалістом, який піщов собі...."щастя-здоровля". Чесно кажучи, без нього тепер більше мені подобається саунд гурту. нагадує фуфайтерс танкіана, зявився драйв! успіхів їм. полюбому будемо.

Д
Добрый

Извиняюсь спросить. А кто этот Рокаш?

1
111

А хто головний вокаліст, який пішов з колективу?

М
мукачівець

побачимо ,як Рокаш будуть співати гімн Червоного вина без головного вокаліста .

О
олеся

Юра, може і под фонограму вони, але Без Обмежень завжди вживу.

Т
тамара

Рокаш буде виступати ура! Без Обмежень ще запросіть,останній день фестивалю було б чудово, так сказати,гарний музикальний фінал фестивалю)))

Ю
Юра

ОНИ НА СВЯТІ ВИНА ПОД ФОНОГРАМУ СПІВАЮТЬ.НАЙ УСІМ КОЛИКТИВОМ У ЖИВУ ВИСТУПЛЯТЬ.НО ТОГО НЕБУДЕ УВИДИТЕ ФОНОГРАМЩИКИ ФРАСОВІ.

Т
тамара

Рокаш буде виступати ура! Без Обмежень ще запросіть,останній день фестивалю було б чудово, так сказати,гарний музикальний фінал фестивалю!

Читайте також