Родичу закарпатського депутата, якого взяли у Мукачеві за наркобізнес "світить" до 10 років

40
21

Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Раніше повідомлялося, що в центрі міста Мукачево, під час реалізації чергової партії наркотиків, затримано наркоділка, одночасно за місцем проживання співробітники спецслужб затримали і його подільників - інших членів бандформування.

Наразі гроші та наркотики вилученіо, а учасників злочинної групи, у тому числі родича депутата, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

— Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені організованою групою). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна, — пише прокуратура.

Зазначаимо, за не підтвердженою інформацією серед затриманих в центрі Мукачева наркоторговців – син лідера місцевої Батьківщини.

Коментарі

П
паланок

Материнські сльози даром не капають- колись іх діти повбивають за дозу. Що думають що всемогутні, ні Боженько все бачить , будуть колись на собі волосся рвати . Такі гроші неблагословенні - всі підуть ім і родичам на ліки. можна відкупитися від ментів( ясно , як білий день) але не від Бога

І
ііі

Вуйде псина нич му не зроблять!

ТП
тут п.дец

за отраву казнь

Д
дада

дорогу зараз зроблять і освітлення буде як європа клас

П
правда

так , саша зранку вже був дома. ціна питання 200 тис у.о. все порішали. блюк свого в біду не кине. нічого тут стплі розводити шо саша не при ділах, то дійсно був він. старий кацик бистро спрацював, тому що на кону його політична карєра.

ДН
до нижньої марги

шо,поступила команда отмазувати,бо уже викуп внесли за бариг?

ДО
до отвічайте... )

я про те саме нижче писав, ож із Сашом все добре, но стадови на Мукачево.нет повіч ош Ланьо валюв обамича, та нико даже не перепровірить, дораз начнуть му кістя мити, ош з якої пушки, а коли він устиг, а який паскуда і расист :) Стадо оно такоє..

0
00077

всьоравно рас барижить барига, треба баригу садити!!

ОЗ
Отвічайте за слова

Перед тим як шось писати люди добрі розберітся у ситуації!!!!!!!!!!!!! Який Кацик ви шо блудете.... з ним всьо добре і він тут не причом** Якийсь дебіл шось перне і мукачево як базарна баба гудить про неправдиву інфу,,,,,,,

М
мукачево

Вродє два роки тому, десь у Ключарках, нарколабораторію викрили, хтось чув, щоб по цій справі когось посадили? Поінформуйте, будь-ласка!

ДН
до нижньої марги

тебе зато пошкодовав.ушитко тобі,файті дебільній нич.лизни кацикам,зачтеся

ДН
до нижнього

по істині шкодуву тя... Коли Бог хоче покарати людину та розума не додає... Тебе по ходу покарав за всю твою файту...

ДН
до нижнього

значить,як нижче писали,нянько уже викупив сина -дебіла..шіковно роблять

ДК
до коментаторів

або в редакції шось наплужили, або старий кацик уже не в батьківщині, бо з Сашком все ок, сьогодні бачив його в центрі з малим... Так шо хорош кістя мити йому.

Г
Глючик

За наркоту та зброю треба сажати та й ще з сконфіскацією. Бо це позбавляє Людей життя.Хоч життя у нас і не мед стало

Т
точно

робот правду пише злили кацика

Р
робот

Рас приняли , значить комусь надоїв , бо без тих шо приняли го діяльність не проходила , если солнце светит значит это кому нибудь надо

ДР
до робота

не сяде,мішо правду каже,ош кацик уже бігать як пес по варишу діваючи капусту

Р
робот

Сяде полюбому , резонанс не дасть з'їхати , хіба на лижі стане

М
мішо

так кацик ще вчора побіг до блюка шо б тот його сина поміг витягнути. мішо файно його постиже на капусту, і рішить питання через москаля. тайсон уже пустили, пустять і цього

Р
руснак

нич йому на "світить" нянько кацик подмаже кого треба,потрясе баксами й то шо "світить" виключать...спустять на тормозах як усе..вспомните сі слова..щи ни єден наркот барига в Мукачеві не сів і не сяде,блюки форевер

Читайте також