Родина міського голови Перечина потрапила в ДТП (ВІДЕО)

21
22

Про автопригоду в мережі Facebook повідомив сам голова Перечинської ОТГ Іван Погоріляк.

Як зазначає Іван Погоріляк, в авто його дружини, яка їхала по головній дорозі врізався позашляховик.

Окрім дружини голови ОТГ, в VW Golf перебувала його невістка з 4-річним внуком.

— На щастя вони постраждали мінімально. Дякуючи Богу моя дружина уже переведена із реанімації в палату, і маємо надію, що все буде добре, — додає Іван Погоріляк.

Зі слів голови Перечина, ймовірний винуватець ДТП, киянин, пояснив, що не побачив знаку.


Коментарі

Д
Добродій

Там попередня машина виїхала з поворотником, значит дорога другорядна, видно тупорила овца правил не знала, права насосала, от і результат!

О
Олександр

Коли люди переходять пішохідний перехід то дивляться в обидві сторони.. тупа овца не бачила що їде автомобіль?. А якби там був пішохідний перехід то вона проїхала б через людей бо в неї головна дорога?.

7
7777777

Здоровя жінці і рідним які були в авто. Погорілякови - май на увазі ,,друже,, місто як бомжарня тому і стаються такі випадки. Ти кокоте можеш посприяти розвитку місту щоб зробили розмітку, додаткові знаки поставили, не кажучи про покриття асфальту. Якщо думаєш що народ зробивши за СВІЙ рахунок освітлення на переходах зробить все інше то ти помиляєшся . Навіщо ти тоді ? Красти бабло?

ПІ
Петро І

З ким не буває. Не сенсація. Хай всі будуть здорові

ВД
Вано до 16.23

Ти пiдap гнутий опущений!!!!

В
Вано

Богати іди наxyй, верховинцю. Знаків не видно, а жона чмновника полюбе тп, по опреділенію. Най би так усі чинуші порозxepaчувалися, може би ліпше народу жилося, ти бику колхозний, чmошнику.

В
Віруючий

За гріхи все це, за гріхи. Шкода що внук з жінкою пострадали, а карма то на Погорілякови лежить. Треба покаятись, перед самим Різдвом нічого так просто не стається. Може Іванко десь когось образив, несправедливо брехню розповсюджував про невинувату людину, Може за цинізм і лицемірство по відношенню до інших його й покарано. За такі гріхи і четверте коліно рідні страдатиме, не можна по трупам до влади рватися. Покаятись треба, покаятись.

ДВ
До Вано

Ти якиїсь хворий чоловік. Іди карту подивися, поїдь туда, знаки передивися. Чи насосала, чи нєт, тебе то колупати не має. Богати, здох бись.

О
Олег

Там главная дорога, с переезда поворачивает на лево, на Перечин. На карте Гугл видно знаки. А дорога со стороны Львова второстипенная. По этому машина которая с Перечина ехала в направлении Львова и есть нарушитель.

В
Вано

По якій головній їхала та єбaHута? Насосала на права, так їй і треба, овца тупорила з очима на жопі. ТП!!!!!!!!!!!!!!

О
Олег

https://www.google.ru/maps/@48.7358877,22.4869079,3a,75y,224.87h,81.9t/data=!3m6!1e1!3m4!1sD1IVZK52728gdwMPmx-Uyw!2e0!7i13312!8i6656 Реально идиотский разъезд, из-за переезда.

М
М1стный

Звичайно що потерпілих шкода, навіть якщо вони й рідня нешанованого погоріляка. А що тільки на цьому перехресті в Перечині нормальної розмітки не має? Легко піаритися типу краща ОТГ, йдіть до нас учитися і т.д., робити і створювати для мешканців нормальні умови прожиття - важче. Доморадж нечищений, в центрі воняє як у бударі, каналізація й очистні не працюють. Що сі змінило Іванку?

К
Кук

Ідіотський розїзд!!! Оби два учасники дтп нехай подякують жирним зажраним свиням , які нічого не міняють! Шкода туриста і шкода жінку!

T
thth

його в авто його дружини, яка їхала по головній дорозі врізався позашляховик. Ісе як?

В
водій

Це перехрестя з переїздом дуже проблемне, особливо для приїжджих, які їдуть на відпочинок. Завжди готовий притормозити на цій ділянці. Там пара нормальних баз відпочинку, але мало того, що доріг немає до них, та ще такі перехрестя. Дуже шкода, що мають бути такі ситуації і тільки після цього буде якесь зрушення. І це далеко не факт. В Боздоші з'явилися лежачі поліцейські, а на Минайській - постійні аварії на зебрах і нічого. Це дуже неприємний урок для Погоріляка, бо треба розуміти, що його рідні тут живуть і користуються благами, які він не створює. Там навіть розмітки немає. Банально додати розмітку з обов'язковою зупинкою (1.13) і таких аварій стане менше. Будучи міським головою зробити розмітку легше ніж ремонт в туалеті одного з його ресторанів. Шкода онука, а невістка з дружиною матимуть привід порадити в кінці кінців навести лад на перехресті.

S
stefan

Якщо знака не бачив, тобто для нього знака не було, він всерівно мав пропустити той автомобіль, який приближався з ПРАВОГО боку.

І
Іван

Шо не аварія, то такі коментарі злорадні....якшо з вас пре ольв'є новорічне, біжіть у бударь, а не тіштеся тут з чужої біди... може завтра і вам таке будуть писати у коментарях....хто знає...

Б
Борка

Тих киян родом із села кацапетовка тут як псів не різаних. Приєхали с деньгами 20000 грив - тіпа незаменими турішти. Уже не дають первим лийді дому дуйти спокуйно.

В
Виборець

Дурачки. Журналісти. Радуєтеся з чужого нещастя.? Скоро прийде до вас.

П
Приймичка

Треба уточнити котра жінка у аварію попала, у Погоріляка їх декілька.

П
Павел

У відповідності до ПДР знак Знак 2.3 «Головна дорога» встановлюється на початку, а знак 2.4 Знак 2.4 «Кінець головної дороги» — в кінці головної дороги. Знак 2.3 Знак 2.3 «Головна дорога» з табличкою 7.8 Табличка 7.8 «Напрямок головної дороги» обов'язково повторюється перед перехрестям, на якому головна дорога змінює свій напрямок. Таким чином, враховуюче вищевикладене і як зазначено на відео знак перед перехрестям не повторюється, тому водій позашляховика частково правий в тому, що такий знак не бачив. З цього випливає, що в даному правопорушенні винний не лише водій позашляховика, але й місцева влада, яка не облаштувала знаки за правилами ПДР.

W
WG

Як таким даунам дають права? Це ж просто iмбецил за кермом - AO 7985 BX.

Читайте також