Родина міського голови Сваляви має 10 земельних ділянок

4
9

Свалявський міський голова Іван Ланьо задекларував у декларації про доходи за 2014 рік сім земельних ділянок, ще трьома володіє його дружина.

Родина має чотири земельні ділянки у Сваляві, п’ять – в селі Буковинка Мукачівського району, ще одну в Мукачеві. Їх площа від 170 до 6000 метрів квадратних. Також у власності родини будинок площею 225 метрів квадратних, гараж площею 80 метрів квадратних та чотири об’єкти майна загальною площею 2822 метрів квадратних.

Їздить родина мера на автівках «Лексус» 2007 року випуску та «Мітсубісі» 2013 року.

За рік міський голова Сваляви заробив 118 тисяч гривень. Скільки заробила його дружина –Ланьо в декларації не вказав.

Мукачепо.net

Коментарі

А
анна

Зото ми ослоград з мером ослом. З чим нас і вітаю.

НУ
не удаляйте комент

кіть памнять ми не змінять у сього мера, не снивбися прозвісько -осел! До кунця жизни ним і буде.Рідний брат тоже кримінального авторитета народного депутата Ланя Михайла, прозвисько Блюк! кіть є ищи бульшоє іздевателство над нашими людьми, та се то шо кримінал і дале заправляє світом. Шо до посліднього коментаря-де ви віділи оби у Мукачеві управляли високоморальні керовніки, хіба би уже вимерли ушітки і начали як на марсі нові люди родитися. Докі буде царем один і тот же сто років, такі і дале будуть корупціонери у власті, як царі тоті.

БС
батьки студентів

У нас в Мукачеві є свої особо УЧЕНІ - Балажка, Щербанка. Хай ці особи опублікують свої декларації, щоб батьки студентів розіміли чому в цих освітніх закладах такі побори? Може тому, що ці мадамки мають малі зарплати? Напевно після цих слів, вищезгадані працівники освіти опублікують свої декларації,бо в навчальних закладах повинні працювати високоморальні люди з бездоганною репутацією! Отож - чекаємо!!!

А
асса

Йой што красний,иппен такий як і його каліграфія.Нарас видко ош чоловік учений.

М
мм

та сись кіби ходив до школи або дись реально вчився тоже би нехера немав дале їх убирайте оби ще більше із файтов крали

В
Вдвдвдвдвдд

Родина Балоги має 100 земельних ділянок хіба це не важніше ніж свалявський голова?

S
Susjsjjsj

За балогу не слова, пів города под балогом но іх ебе свалявський голова. Дебіли якісь а не журналісти.

S
Susjsjjsj

100% підтримую а то туй за сваляву переживають а корупціонерів у городі не бачать . Всім давно вже ясно шо мукачево нет продажний сайт тому користуйтесь іншими сайтами про мукачево

Ч
читач

Краще виставте декларації Балоги, Петьовки і всіх їх близьких.

Читайте також