Рокаш визначився з обкладинкою для дебютного альбому (ФОТО)

15
0

Її малювали з реального сюжету, як закарпатська дівчина чавить виноград. Сам альбом же презентують за кілька днів - 14 січня о 18.00 в самісінькому центрі Мукачева на фестивалі "Червене вино".

«Ми довго думали, яку обкладинку обрати. Сучасну, дотепну, романтичну, мінімалістичну... Навіть провели опитування серед наших слухачів у соцмережах, у якому взяли участь близько 250 чоловік», – розповіли Мукачево.net хлопці з гурту.

Але голоси розподілилися більш-менш рівномірно: «І ми зрозуміли, що всім не догодиш. Тому зупинилися на найпершому варіанті, який обрали самі учасники гурту, і який, до речі, зібрав трохи більше голосів в соцмережах, ніж інші варіанти».

Отже, головним сюжетом обкладинки дебютного альбому гурту Рокаш буде давня закарпатська традиція, коли дівчина чавить виноград в діжці босоніж.

«Це найбільш емоційний образ. Трохи етнографічний, вирішений в стилі модернових плакатів Альфонса Мухи. Цей образ перегукується з кліпами і стилістикою гурту», – кажуть хлопці, натякаючи, що аргументів «за» у цього варіанту найбільше. 

За їхніми словами, образ виник випадково: «Ми переглядали фото, і натрапили на випадково на одне зі зйомок кліпу «Вінко», при чому, не зовсім хорошої якості. Так прототипом героїні обкладинки стала Яна Русин, учасниця двох наших кліпів». 

Власне, ілюстрацію, яка і є основою обкладинки до альбому, виконала художниця Яна Сурело.

Нагадаємо, що восени минулого року в діжці з вином витанцьовувала співачка Руслана на BEREG FEST 2011.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також