Романа Ландіка спіймали під Краснодаром

15
2

Оголошеного в розшук депутат Луганської міськради Ландіка-молодшого затримали в неділю, 10 липня на території сусідньої Росії.

Як повідомляє «Сегодня» з посиланням на джерело в міськуправлінні міліції Луганська, розшукуваного впіймали під Краснодаром.

Нагадаємо, що у ніч з 3 на 4 липня в одному з ресторанів Луганська Роман Ландік жорстоко побив 20-річну дівчину, за що проти нього було порушено кримінальну справу.

Довідково: Роман Ландік є сином народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, який нещодавно також став фігурантом скандалу: охоронці депутата побили інспекторів ДАІ, які зупинили авто політика.

Коментарі

AT
Algiz True Sergio

Ахаха, друзі Ландика спамлять по сайтам. Вона не порно-модель, вона знімається у відвертих фотосесіях. На одному з англійських сайтів вона пише, що проти зйомок в порно, а от еротична фотка то її хоббі.

К
Качан

Эта девушка (Мария Коршунова), которую он побил — порно-модель. Она известна в порно-индустрии не только под именем "Mila I", но и под другими именами, такими как "KIssa", "Kissa", "Maia", "Mila" и "Zerra A". А снималась не только для "METART", но и для "DOMAI", "GIRLSINNATURE", "ZEMANI", "ERROTICA-ARCHIVES", "GODDESSNUDES", "METMOVIES" и т.д. Во общем смотрим: ЗДЕСЬ http://www.thenude.eu/Zerra_A_14186.htm И ЗДЕСЬ http://shockmodels.su/forum/viewtopic.php?t=5765

Читайте також