Романтично, строго, сміливо: актуальні стилі блузок Dressa

32
0

Блузок багато не буває. Завжди знайдеться привід для покупки нової моделі: презентація нового проекту, ділове відрядження, урочиста вечеря, бенефіс, відпустка...

Змінюються стилі, тканини, забарвлення, дизайн, обробка та фурнітура. Які модні блузки з каталогу Dressa https://dressa.com.ua/c/zhenskaia-povsednevnaia-odezhda/bluzki сподобаються вам?

Строго і по-діловому

Найчастіше блузки ми надягаємо для роботи в офісі. Існують особливі правила для таких моделей: прикрита лінія плеча, стриманий виріз декольте, відсутність розрізів, непрозорі тканини.

Українські модельєри творчо інтерпретували діловий стиль, прикрасили блузки складками, скромними рюшами і стрічками, складними защипами, контрастними кантами. Класична сорочка з шовку армані і софта має зовсім інший вигляд: вона переливається, м'яка на дотик і виглядає сучасно.

Романтично і елегантно

Є класичні моделі, які пережили століття і залишаються актуальними в епоху Ілона Маска. Змініть стандартну сорочку і блузку-кімоно на романтичну модель з коміром аскот. Високий комір-стійка переходить в пишний бант у горла або відкриває шию і майже доходить до грудей. Такі моделі візуально збільшують груди і роблять тонше талію, ідеально виглядають з вузькими спідницями і класичними брюками.

Модельєри обігрують банти в якості альтернативи застібки і пояса. Такі моделі переводять класичну блузку в наряд, гідний виходу в світ і неформального спілкування. В цьому сезоні дизайнери активно обіграють волани, широкі складки, пишні рукава, високі манжети, рюші уздовж застібки і горловини.

Все, що ви колись бачили на полотнах великих майстрів, втілилося в нових «розумних» тканинах, які не мнуться, дозволяють шкірі дихати, нормалізують теплообмін і красиво драпіруються.

Просто і зручно

Туніки, сорочки без застібки або з маленькою застібкою у горла, А-подібні моделі, асиметричний крій — все, щоб вам було комфортно під час прогулянок з дітьми, шопінгу, сімейних свят та зустрічей з друзями. Моделі кежуал-стилю не перевантажені деталями, вони практичні і прості в догляді.

М'який трикотаж, бавовна, софт, креп-дайвінг, абстрактний і квітковий принти перетворюють простий крій в предмет вашої самоідентифікації: ви можете продемонструвати свій смак, стиль, любов до комфорту і свободи.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також