Ромські активісти не вірять у групове зґвалтування студентки в Ужгороді

26
14

"Ужгород сколихнула новина про начебто групове зґвалтування дівчини ромськими хлопцями. Чому начебто? Тому що в цій історії виникає більше запитань ніж є відповідей…", - зазначає у Facebook ромський активіст, журналіст та голова ГО "Романі черхень" Мирослав Горват.

Він розповів, що його вчора повідомили про початок судового засідання в Ужгородському міськрайонному суді по вулиці Загорській над п'ятьма ромами, яких затримали працівники міліції Ужгорода за підозрою у зґвалтуванні дівчини 19-ти років на стадіоні «Спартак». Наймолодшому хлопцю - тринадцять, старшому – двадцять. Розглядали питання взяття під варту на період розслідування справи. Під час судового засідання біля воріт суду зібралося 50-60 осіб-ромів, більшість з Радванки – родичі і друзі хлопців. Спецназ не запускав нікого всередину будівлі суду. Завершили справу після 19-ї години. Чотирьох підозрюваних затримали, вони вже ночують у СІЗО, а наймолодшого відпустили. Затримані мають тиждень на подання апеляції.

"Яка інформація є на даний момент про цю надзвичайну подію? Можу сказати одне – у всій цій історії потрібно детально розібратися! Тому що зі слів хлопців важко зрозуміти, чому дівчина 19 -ти років, студентка, свідомо пішла на зустріч з хлопцями, серед білого дня з п'ятьма хлопцями, а потім каже про зґвалтування - це досить дивно! Тим більше два дні підряд!", - зазначає Мирослав Горват. І додає, що потрібно знайти правду, якої б гіркою вона не була.

Інший ромський діяч, юрист-консультант Аладар Пап каже: "Я сам ром і мені в таких випадках соромно за свою націю..."
Але додає іншим коментаторам, що не потрібно так говорити про всіх: "Ми, роми, не всі такі, бо і серед вас можна відшукати чимало ублюдків. Так що думайте перед тим як писати і звинувачувати всіх".

Мукачево.net

Коментарі

,
,,,

Смертну кару за таке

І
Ігор

Всіх в ешелони та відправляти в Індію (на історичну родіну)!!! P.s.А ще хтось критикує Адольфа!

С
Санчо

люди ви гоніте ви там не були а судите.як можу діти ізнасілувати 19_річну кобилу... цікаво чим они її єбали ГГГ...

R
Radvanka

Які до чорта "роми"?Цігани!!!Хто туй нечисті дав право ся називати ромами?Лем зато же попали до нас у Європу через Візантію-Романську імперію собі привласнили назву?Украли як вшитко другой.До порядного цигана Папа.Правда же і межи людьми є повно свиноти,але на розділ од цігам ми ту ДОМА!!!

С
Слов"янин

сірожі звєреву. Фонд Сороса і Ко не дозволять переселити цю публіку ні на Юпітер, ні на Мадагаскар, бо паразитичні спільноти потрібні "сильним світу цього" для розкладання європейських народів, як принципових конкурентів.

СЗ
сірожа звєрєв

чмошники чорнодупі. треба знову підняти питання про їх переселення з Ужгорода. пропоную переселити їх на Юпітер

У
Уж

пидарасить их будут на зоне

ДМ
Др. Мальтус

Ну, що тут скажеш? Логіка у "ромських активістів" цілком в дусі часу. Ще трохи, і вони скажуть, що дівчина сама винна - спровокувала нещасних хлопців своєю спідницею, наприклад. Так, як це кажуть в ультра-толєрастній Норвегії: Норвежки "адаптируются" к изнасилованиям http://norse.ru/society/norway/assault.html

Т
тібі

ноу расізм та де тоті хлопці тото зобили дік томай порядні фатьови нєє? А взагалі звертаю увагу всіх толерастів що це зробили з незнайомою вам дівчиною. Але що буде якщо це буде ваше ненаглядне дитя? сестричка? знайома?

С
Слов"янин

"Ромські активісти не вірять у групове зґвалтування студентки в Ужгороді..." Ресурси Фонду Сороса примусять вас повірити і не в таке.

1
12345

ужас були все цигани а стали ромами в кецок нахрен и ни розбиратися а за шльондру кожний з них стане шльондров уже скоро.Чому студенти ни стануть на захист ни думають што такі ублюдки стадо циганських дибілів можуть з любої дівчини поіздіватися і ни бути наказаними.Розтріляти нахрен або зробити так як у Франції за 24 години висилити половину у Венгрію половину Словакію

ММ
мамина мама

Хлопці стверджували на суді, що вона шльондра і вони заплатили їй гроші - так написано на декотрих ресурсах. Навіть якщо воно було саме так, їм світить зона. В Україні проститутки чеки не видають при оплаті за надані послуги.

З
ЗВ28

Треба їх за таке повбивати, а потім сказати що "ужгородські активісти не вірять в групове вбивство ромів".

M
Maars

Не вірить у що? Що роми не можуть згвалтувати? та вони за 20 гривнів і в бити можуть.

Читайте також