Ромські футбольні команди змагалися на турнірі в Ужгороді

6
2

У лютому 2011-го року був проведений турнір між ромськими футбольними командами Ужгорода.Цього року він був присвячений 40-річчю з дня Першого Всесвітнього ромського конгресу

Закарпатське обласне молодіжне ромське об'єднання "Романі черхень" ("Ромська зірка") одним з найголовніших своїх завдань вбачає проведення спортивно-масової роботи серед ромської молоді Ужгорода. Ось уже сім років поспіль "Романі черхень" організовує тренування з міні-футболу серед ромів у осінньо-зимовий період в одному зі спортивних залів обласного центру Закарпаття.

Завдяки фінансовій підтримці Міжнародного фонду "Відродження" протягом листопада 2010 – лютого 2011 років традиція занять з міні-футболу продовжилася. З-поміж активної місцевої ромської молоді було сформовано дві групи по 15 чоловік, які що тижня відвідують тренування з цього виду спорту.

Ось уже сім років поспіль товариство “Романі черхень” організовує в Ужгороді тренування з міні-футболу серед ромів в осінньо-зимовий період. У лютому 2011-го року проведений традиційний турнір між ромськими футбольними командами Ужгорода. Цього року він був присвячений 40-річчю проведення Першого Всесвітнього ромського конгресу.

Серед найкращих гравців слід відзначити Йосипа Каналоша, Артура Гажі, Йосипа Федака, Едуарда Чурея. Як розповідає Йосип Каналош, усі хлопці дуже задоволені цими заняттями, адже вони мають можливість займатися фізичним розвитком та вдосконалювати свою футбольну майстерність цілий рік.

Всі хлопці дуже задоволені такими тренуваннями, адже вони мають можливість вдосконалювати свою футбольну майстерність цілий рік. Висловили велику подяку усім причетним до організації цього свята футболу для ромської молоді.

Закарпатське обласне Молодіжне Ромське Об’єднання “Романі черхень” (“Ромська зірка”)

Коментарі

В
Вітя

Про цю особу сьогодні пишуть всі сайти і газети, це цікаво) якщо у ромів новий Барон це добре, Мирослав молода перспективна людина, майбутне ромів за таких як він. Мирослав так далі, не зупиняйся.

S
Simon

Lychshe pyskau igrayt chem voryyt...

Читайте також