Ромських першокласників "розформували" (ВІДЕО)

12
4

Першовересень не для усіх видався радісним святом.

Для 10-ти ромських родин ще й особливим, бо навчання їх дітей у ужгородській школі № 7 закінчилось по-суті не розпочавшись. Уже на третій день вересня – Б клас розформували з формулюванням – не укомлектований. Куди подіти ромських первачків  - цією проблемою особисто переймалась начальник міського управління освіти Оксана Бабунич.  

Коментарі

V
Vik

Пiднiмайте свою 13 школу на належний рiвень. Наведіть там порядок, запросіть хороших вчителів. Ніхто вам не мішає вийти на нормальний рівень. Але виходьте на цей рівень не за рахунок наших дітей. Угорці теж мають свою школу і пишаються цим. Причому тут дискримінація. Вам завжди йдуть на уступки більше ніж нам, скоро нам треба буде кричати про порушення прав людини.

Т
тери

андрійко міг би відстояти свій електорат в обласній раді!

ДQ
до QQrudza QQ QQshkovich

підтримую!

QQ
QQrudza QQ QQshkovich

не дають можливість вийти ромам на рівень нормалиних людей, а потім кричете, що вони анальфабети... це грубе порушення прав людини, конституції україни, європейський суд може винести рішення яким ужгородська міська рада може стати банкрутом, і встановить компенсацію та з таким мишленням не в європі місто україни та навіть не в ТС! дискримінація процвітає в україні, і може повернутись проти українців завдяки самій інтелигенції.

Читайте також