Роми, які побили полісмена у В.Березному, можуть сісти на 12 років

10
19

Прокуратура вже звернулася до суду з клопотанням щодо обрання нападникам запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Великоберезнянському відділі Ужгородської місцевої прокуратури кажуть, що 3 з 5 нападникам вже оголосили про підозру за  ч. 3 ст. 345 та ч.1 ст. 28 КК України. 

Раніше Мukachevo.net розповідало, що  у В. Березному роми накинулися на двох правоохоронців під час виконання ними службових обов’язків.

Внаслідок сутички правоохоронець отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в районну лікарню.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 5 до 12 років.

У мережі, навіть, з'явилося відео бійки: 

Коментарі

P
PFRFHGFNRF

Коли рома, що поступав на стаціонарне лікування, запитали про місце роботи, відповідь була - *На жоні*. Дуже довго медики думали - * Де це?*

Z
Zoltan

Если Саакашвили мог без всяких последствий перейти без документов, незаконно польско-украинскую границу, почему бы ромам/цыганам не побить полисмена?! На жаль в такой стране мы животием :(

Г
Голесо

У вишиванки iiх поодiвайте,навчiть спiвати славня нашого гiмна...кобзаря iм в руки,що то за виховання у них...де КлипушЦинсадзе?!чого мовою незаймаєтся в таборах?!Це ж члени суспiльства Роми...Мiли,Йовжii,Дежови..."Громадяни Украiни якi мають паспорта,повиннi розмовляти державною мовою"докi они ся ненаучать...нашо другим?! I шо то за Ватiкан,держава у державi,шо у таборi другi закони...може автономiю попросять?!вать автокефалiю)))

Ц
ЦІМБОР

Ви вспомніть ,як из сими херформованими Рата (Ратушняк ) в Ужгороді говорив , як із вuвцями . Пак ся Аваков грозив ,што они йому покажуть ,ага ,до типирь показують.

В
Варишський

Якщо циганота не боіться бити поліцію то що казати за простих людей.яких можна безнаказанно побити пограбувати.А реформовані просто не приідуть бо будуть боятися циганщину.ганьба та позор.правильно писали.відстрілювати як паразитів.

R
Riddik

Чего вы их называете "роми"???... Они всегда были, есть и будут ЦЫГАНЕ!!! И нечего этого стесняться. Ведь это лица, которые никак не интегрируются в общество. Назовите мне учителя, врача, учёного цыганской национальности.

111 до редакції

Шановна редакціє,ЗА ЯКИМИ КРИТЕРІЯМИ ВИ РОЗДІЛЯЄТЕ КОМЕНТИ,ПРИ МОДЕРАЦІЇ?????????????????Мало того,що статті ваші ніякі,бо більше інфи по резонансними публікаціями ми,читачі дізнаємося саме з коментарів,та вище й з тих половину відсіюєте.Ваш непрофесіоналізм починає набридати

ДВ
Для всіх

Но ви критикаші,стріляти виликого рузуму нитреба.Поліціянти молодці,удиржали ниприйимность,закон соблюдили.Дибіли своє дістануть,циганські бирови проти ни будуть.

Ц
ЦІМБОР

Ха-ха-ха !!! Херформована міліція ,гибьі поліція , такой нараз . Скоро сих мусорів циганота буде ганяти ги заяцuв , гурі дулі селом . Туй и ни знаєш за чим бановати , за тьім ош мало му вломили , ,обьі ся проснув ,та вспомнив ош ко увін тай нашто , тай у чому вбратьій ,яка на ньому форма .

1
103

Треба було то бидло розстріляти в притул бо завтра любого прохожого дозволять собі побити за безнаказаність.

А
анна

на 100 процентів правий таварисч бо най ня Бог простить плодяться як мачки а потом дітьми прикриваються і здорові мужики ниґде не роблять лем по кафе ходять а шо дополіції то есе очередний позор ! нашто туда таких слабиньких беруть а щей дівок з тату на руках лем на ганьбу !!!

M
MORE

По закону военного времени-СТЕНА.Хватит человеку в форме и при исполнении от быдла терпеть и улыбаться!Каждый должен знать свое место и право.Ром или не ром

1
1111111111111

Коменту 17,54 респект а начальнику поліції сувору догану за упущення в позаштатній ситуації.Повинні бути суворі іструкції до примінення зброї.

П
правдоруб

"ето піпец таварисчи" правий, А чому???? а тому, що в 1998 році був наступний факт - циганота побила працівника Королівського ЛВМ (відділ лінійної міліції по залізниці в смт. Королево, Виноградівського району), коли він їх побачив, як вони крали з вагонів вугілля. Міліціштови напили писок, порвали сорочку. Так от, після цього на наступний день - табір був заблокований силами Хустського, Виноградівського та Берегівського райвідділів міліції, а в середину Королівського табору пішов «Беркут» (рота міліції швидкого реагування Закарпатського УМВС). Умовно операція називалася "Табор уходит в небо"!!!! Але то їх ...пиZZдили так, шо вони на сраці сиділи тихо десь 2-3 роки, а вже потім, коли купили начальника Виноградівської міліції (хустчанина) Кольку знов пішла наркота та зброя...

ЕП
ето піпец таварисчи

начальника уволити, спецназ у табор, найти зброю,наркоту,простітуток, нелегалу, всіх на домашній арешт, через місяць гетто попросить пощади, через рік они всі будут називати себе гуцулами, через два всі будут на роботі, і забудут дорогу у соцзахист.

П
Пітьо

Критику, що зброю будуть мати злодії вважаю неумісною, так як вони її і так мають.

П
Пітьо

Це ще раз доказує, що потрібно запровадити дозвіл на зброю для всіх громадян, бо поліція себе не може захистити, і паралельно скоротити кількість неваловшних поліцяїв.

0
007

судити треба, бо обнагліла циганота . хадять стаями і думають,що їм все можна,

М
Мікулаш

Не їх треба судити, а полісменів ВИГНАТИ З РОБОТИ. Що то за ПРАВООХОРОНЦІ, які не можуть захистити себе і як я можу після цього розраховувати, що при біді вони захистять МЕНЕ ???

Читайте також