Роми, які стали свідками побиття полісмена у В.Березному, розповіли свою версію (ВІДЕО)

5
10

Журналісти телеканалу Інтер, вирішили дізнатися причину конфлікту у Великому Березному, в якому патрульний отримав тілесні ушкодження.

Як виявилось, все почалось з виклику місцевого мешканця, який повідомив, що у нього вкрали сумку з продуктами. 

Тетяна Щоголева, в. о. начальника відділу комунікації ГУНП у Закарпатській області, розповіла журналістам, що громадяни на яких вказав заявник не тільки не хотіли співпрацювати, а й почали чинити опір.

А от Олена Сурмай, одна з тих, кого звинуватили в крадіжці, запевняє - нічого ні в кого не крали, продукти самі купили в магазині.

— Дідо закликав міліцію і міліція начала там всяко говорити. Міліція так ня штуркнула, хлопці не могли позерати і налетіли, пістолет так взяв, я так стала, кажу стріляйте. Хлопці хотіли мене захистити", - говорить Олена Сурмай, очевидиця.

За фактом завдання тілесних ушкоджень поліцейському під час виконання обов'язків - відкрили кримінальне провадження. Винуватцям, якщо їх таки знайдуть, загрожує до п'яти років в'язниці. 

Раніше Мukachevo.net повідомляло, що ромам, які побили полісмена у В.Березному, загрожує 12 років

Коментарі

Z
Zoltan

Не трогайте цыган, если их не будет, кто будет чистить свинярники, курятники, в селах будуары? Кто будет улицы городов подметать, в AVE работать?

С
Сергей

И вы им верите? Та выселить их на фиг за такое. От них только неприятности, я еще ни разу не видел рома на производстве или за составлением чертежей. Только и знают как воровать, обманывать, продавать наркоту. За то видел как они себя нахально ведут, в транспорте не платят и т.д. Зачем стране нужны те люди которые в казну ни копейки не дают?

Ш
Шикельгрубе

я їх не встиг у свій час спалити в таборах....

*
*****

Цигани брешуть,як дихають.

М
Мар»яна

Це циганота -треба їх в Індію!Лиш плодить ця держава цих вушливих олахів!

ГО
Гуцул Орест

Не кралам нич...циганота лепава.

Є
Євген

Напали, іззаду насиляли, ображали за національною ознакою, били й катували - приведена версія ромських халамидників...типово, як для споконвічного ракла. "Очєнькушатьхотєлі"...Хай йому Біс! Отут доречно згадати нещодавне - як мадяри із румунами зреагували на ромські вибрики. Google на поміч.

П
Пітьо

Ніякі они не роми, ко такоє вообще придумав слово? Цигани треба казати!

ГБ
гута бо їх побила

сказала ош стріляйте та треба було стріляти даже якшо вдруг они внатурі не винуваті, то цигани самі добилися такої "репутації", коби нич такого не робили та нормально би ся до них ставили і не спихували на них все

Й
Йовжі

Цигани они є цигани. Покрутять перекрутять, як їм хочеся.

Читайте також