Роми із Закарпаття, які вбили рідну дитину, вийдуть на волю

8
0

Франківський районний суд Львова визнав ромів Клару Балог та Віталія Габора винними в умисному вбивстві 2-річного хлопчика. Однак, у термін відбування покарання їм зарахували попереднє ув’язнення в СІЗО, як день за два.

Як повідомляє портал ZAXID.NET, моторошний злочин стався ще влітку 2013 року, на міському сміттєзвалищі у Ходорові, що на Львівщині.

Клара Балог разом зі своїм співмешканцем та п’ятьма дітьми у 2013 році виїхала із Закарпаття на заробітки на Львівщину. У серпні вони повернулись додому, але з ними не було найменшої дитини. Жінка збрехала начебто дитину у неї забрали працівники соцслужби.

Як з'ясували правоохоронці, в стані алкогольного сп'яніння Клара Балог з Віталієм Габором, до смерті побили дитину дерев’яною палицею, а потім спалили його тіло.

У судовому засіданні Клара Балог та Віталій Габор відмовились від дачі показів, але наприкінці грудня 2019 року подали письмові заяви, у яких визнали свою провину.

В підсумку, Франківський районний суд визнав Клару Балог та Віталія Габора винними в умисному вбивстві дитини.

Кларі Балог призначили 11 років і 8 місяців тюрми, а Віталію Габору 11 років і 9 місяців.

Однак, у термін відбування покарання їм зарахували попереднє ув’язнення в СІЗО (з 5 грудня 2013 року до 23 жовтня 2019 року), як день за два. Тобто вони уже відбули практично все своє покарання.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також