Росія атакувала ракетами столицю та Київщину

14
2

Про обстріл цивільної інфраструктури повідомили в КМДА та в ОП,

Як повідомляють у КМВА, в столиці внаслідок влучання в об’єкт інфраструктури. Без критичних руйнувань та загоряння. В Голосіївському районі через уламки ракети відбулось загоряння в складській металевій будівлі на площі 20 м.кв. та пошкоджено дах на гаражі. В Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобіля. Потерпілих немає.

Також, у Києві уламки збитої ракети впали на територію Музею Пирогово. Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко зазначив, що обійшлося без постраждалих. Зараз на місці працюють відповідні служби.


А в Київській області під час ранкової атаки зафіксовано влучання у житлову забудову. В будинках місцевих мешканців вибито вікна. Попередньо, ніхто не постраждав.

"Внаслідок ранкової атаки пошкоджено 18 приватних будинків. Понівечені дахи та вікна. Екстрені служби працюють на місці", - уточнює голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Як додав речник Повітряних сил Юрій Ігнат, росія атакувала Київ ракетами, що летіли з північного напрямку по балістичній траєкторії. Оповіщення про небезпеку надійшло із запізненням через відсутність радіолокаційних даних та інформації з інших джерел.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Р
рашашвайн

от так… аби їм боло, тим свиням мацкальським… Василя, а та мразота бомбить…. А кось то опоавдовує….. паскудота

Д
даааа

се так мацкалі вітавуть православних з Новим Старим Роком, з Васильом? Браття, воістину, браття по хрисиянській вірі

Читайте також