Росія — Британії в ООН: ти чого очі відводиш?

11
6

Саме у такій формі заступник постпреда Росії при ООН Володимир Сафронков відповів на звинувачення британського дипломата у співпраці з режимом Башара Асада у Сирії.

Володимир Сафронков у розмові перейшов на "ти" і грубо відповів представнику Великобританії в ООН Меттью Райкрофту. 

- Ви злякалися, сон втратили, що ми будемо співпрацювати зі Сполученими Штатами. Ви цього боїтеся. Всі робите для того, щоб ця взаємодія була підірвана... Подивися на мене, очі не відводь, що ти очі відводиш? - сказав Сафронков дипломату Райкрофтові.

До речі, нещодавно від серцевого нападу помер постпред Росії при ООН Віталій Чуркін

Коментарі

В
Вася

Від майдаунів можна всього очікувати. Скоро вони не лише перепишуть історію, але і переведуть українську мову на латиніку.

ДВ
До Вася

Англо-сакси все розуміють . А от президент Казакстану Назарбаєв не тільки обрізав Росію (рУЗЬКЕ МИР ) але і поставив КРЕМЛЯДІВ на місце латинницею .

В
Вася

Обрізані англо-сакси розуміють лем силу. Може коть Росія їх поставить на місто.

Х
ххх

добре повив.най знавуть типирь ко газдовати буде.прямо в точку.пуддіржуву таких-а не вокруг да около.позиравим нись майданних шо у Росіі боли на передачі-мало еден не схопив у прямому ефірі-НАКІПЕЛА БРЕХНЯ

М
Микола

І що?Правильно сказав ,честь і хвала такому дипломату як Сафронков

О
Олександр

Сафронов грубо відповів? Я вас прошу... ви подивіться на виступи українських представників, які вели себе подекуди як справжнє бидло.

Читайте також