Росія - держава-агресор. Офіційне рішення Верховної Ради

4
11

За цю заяву-звернення до ООН, Європарраменту, ПАРЄ, парламентської асамблеї НАТО, парламентської асамблеї ГУАМ, національних парламентів проголосували 271 депутатів, пише Українська Правда.

- Україна залишається об’єктом воєнної агресії з боку РФ, яку вона здійснює серед іншого і через підтримку та забезпечення масштабних терористичних атак. Менш ніж за два тижні в наслідок військових обстрілів та дій підтримуваних Росією терористів у Волновасі,  Донецьку та Маріуполі загинули понад 50 мирних громадян України, - йдеться у заяві.

- Місія ОБСЄ підтверджує, що обстріл Маріуполя проводився з підконтрольних терористам територій, а логіка трагічних подій свідчить, що це спланована кривава провокація, спрямована на залякування мирного населення, - зазначається в тексті.

- Ці трагічні події підтверджують, що Росія і підтримувані нею терористи не бажають виконувати Мінські домовленості, які на сьогодні залишаються єдиною міжнародно- визнаною основою для мирного врегулювання, - наголошується в заяві.

Коментарі

Т
толя

В этом году 9 мая будут большие празднования 70 летия победы над немецкофашиским АГРЕСОРОМ (1945 - 2015 ) . 70 лет прошло , Россия до этой даты отлично подготовилась , сама стала АГРЕСОРОМ . Последний призыв в СССР на фронт в 1944 году , осенью , был в ЗАКАРПАТСКОЙ ОБЛАСТИ . 90 ЛЕТ СТАРЫМ ЗАЩИТНИКАМ - ЕДИНИЦЫ ОСТАЛИСЬ . Россия встретит ДЕНЬ ПОБЕДЫ - с позором . Через десять лет не будет почти живых свидетелей ОТЕЧЕСТВЕННОЙ ВОЙНЫ - НО КРЕМЛЬОВСКИЙ ПОЗОР И ЯРЛЫК " АГРЕСОР " ОСТАНЕТСЯ НА ВЕКА.

П
последнему

А ТЫ ЭТО СКАЖИ ТОМУ КТО ИХ ПРИНИМАЕТ . ОНИ ТЕБЕ САМИ МОРДУ НАБЮТ . ТЫ ЧТО ЛИ РАБОТАТЬ УМЕЕШ . ПУТИН НЕ ВЕЧЕН , ДУРИК .

Д
Дааа

Росія - держава-агресор. Офіційне рішення Верховної Ради . І шо? Кончилася война? Безвізовий режим? Доллар по 8? Корупційі немає? Рік пройшов де обіцянки майданівські про европу? говорили про Європу а попали вЖОПУ

СК
Сергій К

Мацкаль - варвар. Падло, крім войнушки других розваг та роботи не має, і не хоче мати. Лем би урод войовав. Нищити, нищити заразу догде лаби....бо біда буде.

ДЯ
до я

ты еще не все знаешь...Они напали на Наполеона, Чингиз-хана, шведов под Полтавой, Вьетнам, Гренаду, Ирак, Ливию, бомбили Югославию, замутили концлагерь Освенцем, вырезали поляков на Волыни......короче пипец полный..

З
Закарпатець

Батьківщина у нас одна - єдина Україна, яка над усе! Наші хлопці-вояки врятують вас брати і сестри! Гнатимемо москалів до Уралу! Коли народ єдиний - він непереможний! Перемога або смерть!Закордон допоможе!!!

З
Закарпатець

Батьківщина у нас одна - єдина Україна, яка над усе! Наші хлопці-вояки врятують вас брати і сестри! Гнатимемо москалів до Уралу! Коли народ єдиний - він непереможний! Перемога або смерть!Закордон допоможе!!!

Я
я

Конечно агрессор! В 1941 году напала на Украину и Германию, и вот опять!

Т
також

краина агрессор и буде и дали приймати наших заробитчан .

Д
Депутатам

Ідіоти ! Тепер Україна буде на офіційному рівні купляти газ, електроенергію, вугілля та твелли для атомних станцій у " держави агрессора" :)))) Буде продавати мясо та молочні продукти "державі агрессору" А у Президента два кондитерські заводи працюють на території " "країни агрессора" І Україна повинна виплатити " країні агрессору" 3 мільярди долларів по облігаціям.... Які " країна агрессор" поки не вимагає. А після цього дебільного рішення я впевнений що почне вимагати. Короче кажучи знову політика перемагає здоровий глузд. Так тримати дебіли! Так тримати!!!!!

Н
незнайомка

і що? перестанем купувати в неї газ,електроенергію чи вугілля? вони нас вбивають а ми їм за це ще і гроші даєм,таке може бути тільки в нас

Читайте також