Росія і США домовились про перемир'я у Сирії. Авіаудари по ІДіЛу не припиняться

3
15

До опівдня 26 лютого усі воюючі у Сирії сторони мають підтвердити Росії або американським партнерам свою згоду на припиненню вогню.

Про це заявив російський президент Володимир Путін. 

"Російські та американські військові спільно на картах визначать території, на яких діють такі угруповання. Проти них бойові операції збройних сил Сирії, російських Збройних Сил і очолюваної США коаліції вестися не будуть. Опозиціонери в свою чергу зупинять бойові дії проти збройних сил Cирії та угруповань, які надають їм підтримку", - заявив Путін.

"Що стосується ІДІЛ, "Джабхат ан-Нусра" та інших терористичних організацій, визнаних за таких Радбезом ООН, -  вони з режиму припинення бойових дій повністю виключаються. Удари по ним будуть наноситися і далі", - заявив президент РФ.

"Росія проведе необхідну роботу з Дамаском - з легітимним керівництвом Сирії. Розраховуємо, що США те ж саме зроблять зі своїми союзниками і угрупованнями, які ними підтримуються", - додав Путін. 

Коментарі

О
Оглядач

Зате у нас перемогла пропіндоська "революція гідності" і у нас усіх тепер "повні кармани".

Т
толя

Ви програли головну битву на своїй землі , називається вона " ПУСТЫЕ КАРМАНЫ , ПРОСТЫХ РУССКИХ " .

О
Оглядач

РФ в Сирії реально поламала плани США. Америкоси так довго випестовували ІГІЛ, а за якісь пару місяців руські ракети і бомби поламали плани повної дестабілізації регіону. Зрозуміло, для Заходу і для Толі особисто, Сирія "диктатура, бо там не дозволяють шлюби "голубих".

Т
толя

Один из главных двигателей зароботков США , ДЕШЕВАЯ НЕФТЬ . Они её даже начали экспортировать . А как Россия гасит военные точки , видно у её границ . Умный правитель любой страны никогда не допустит военного конфликта у своих границ , тем более не станет поджигателем конфликта . Кто вы напротив Китая , ГАБОН . Но Китай войны не затевает .

А
Азариэль

Коменты не проходят, Очень жаль

А
Азариэль

Толя, ты пишешь: США построят систему ПРО в Польще . Натовцы в разы поднимают расходы на вооружения. И что на выходе? США увеличивают расходы на вооружение. Россия гасит военные точки. США не куда будет сбывать вооружение, будут работать на склад без реализации, значит нифига не заработают на продаже оружия. А ведь они именно с этой целью раздувают конфликты.

Т
толя

Обама : перемир"я в Сирії буде " ТЕСТОМ " для Росії і сирійського режиму . Наївні американці , провалит МАТУШКА ЭТИ ТЕСТЫ , "КАК ПИТЬ ДАТЬ" .

Д2
до 20:44

Піндоси точно програли , єден убвал нафти точно їх доб"є . А руські тот празник життя уже утмичавуть - СО СЛЕЗАМИ НА ГЛАЗАХ . Головноє што Україна віддалились от " ПОБЕДИМОЙ " и её праздника жизни .

З
Закарпатец

А где место незалежной на этом празднике жизни?

Ч
Чижмар

Піндоси програли Росії проект в Сирії. Щось останнім часом вони забагато мають поразок... Невже Федеральна система скорот лусне?

Т
толя

США построят систему ПРО в Польще . Натовцы в разы поднимают расходы на вооружения . А ведь могло быть совсем по другому . Но кто-то много захотел , и получил НЕЖДАНЧИКА . Но это только цветочки , ягодки будут позднее . Они будут ГОРЬКИЕ .

З
Закарпатец

Толян насчет идиотов ты прямо в точку - если что ты поможешь? Быстрее кроликов плодятся только - идиоты. Вот иногда смотришь на некоторых людей и думаешь: «Даааа, ронял вас аист по дороге!»

Т
толя

Никого не надо рвать . Главное нефть дешевая , все само собой станется . Спасибо Московитам за неоценимую помощь снятия санкций с Ирана . Ведь высекла себя МАТУШКА сама , как УНТЕР-ОФИЦЕРСКАЯ ВДОВА . Велика Россиюшка , да не переведутся в ней ИДИОТЫ !

У
Українец

ЦЕ ПЕРЕМОГОЗРАДА!!!!!!!!!

З
Закарпатец

Ну все Россия порвана в клочья и изолирована!

Читайте також