Росія погрожує США відповіддю на військове втручання у Сирію

17
6

Влада Російської Федерації захищає режим Башара Асада, якого звинувачують у використанні хімічної зброї проти власного населення.

Росія "глибоко стривожена" заявами американських посадовців і попереджає США про "вкрай небезпечні наслідки" бомбардування Сирії, пише ТСН. 

Про це міністр закордонних справ Сергій Лавров РФ заявив держсекретареві США Джону Керрі у телефонній розмові.

Як відомо, що ЗМІ повідомляли, що цього тижня США, Франція та Британія готуються почати масштабні бомбардування Сирії. Застосування хімічної зброї в Сирії проти власного населення може спровокувати новий військовий конфлікт.

Коментарі

В
васи

на данный момент в России работают около 3 мл украинцев+ несметное количество граждан России с украинскими корнями... коли газом будешь душити, дивись своих не зачипи...бандерложе..

В
Васи

ты , бандерлог галицайский пересмотри сначала выступление Лаврова, там и близко угроз не было, хотя Россия на х.ю твою америку крутила, вместе с нато..Это вас , с понтом националистов надо опять в схроны нахер загнать....очко готовы америкосам свое подставить..

0
007

До Василя і Процента Шо ностальгуєте за СССР?)

%
%

vaci мабудь в дитинстві недолюбили. А от амерекосів обнаглівших які "берегів небачать" пора вже поставити на місце, і так щоб не скоро встали..

В
вася

VACI а ти мабуть хохол нацистський?

V
vaci

Сук москальських треба газом всіх передушити.

Читайте також