Росія збудувала і запустила залізницю в обхід України

4
6

Будівництво залізниці "Журавка - Міллерово" стартувало ще у 2015 році.

Днями, був запущений рух потягів на вищевказаній ділянці в обхід України, пише російський "Інтерфакс". 

- Робочий рух на ділянці Журавка - Міллерово відкрито. Таким чином, можна сказати, що почалася експлуатація цієї двоколійної електрифікованої залізниці, яка будувалася в обхід сусідньої України, - заявив співрозмовник агентства.

У понеділок міністр транспорту РФ Максим Соколов заявив, що ділянка Журавка - Міллерово забезпечить Росії незалежність від проходження кордону сусідньої України.


Тим часом, Росія у відповідь на біометричний контроль може вислати 4 млн українців

Коментарі

В
Велес

Майдауни просрали Україну і ще сміють щось вякати. Аргументів - нуль, але чомусь звиздять.

Р
Рагнар

Викинги говорят на весь этот российский цирк просто! Кремлевский вождь, тупо просравший возможности 2014 года и могший запооучить всё сразу, никакими последующими стройками не скроет свою трусость и бездарность!!! Кремлевский вождь, предавший своих союзников в Югославвии, Ираке, Ливии, Сирии и т.д., закончит либо с петлей на шее в Гаагской тюрьме, либо с ледорубом в башке где-нибудь в борделе у Меркель, либо со щукой глубоко в жопе в каком-нибудь Перу ))

ДГ
До Гисть

І правильно роблять.Молодці росіяни.Хай живе дружба РФ і КНДР,навєки вмєстє.Хай скріпить і примножить цю дружбу Іран.Навіщо ім проєвропеська Україна із працюючим бевізом.Вуйки добре знають що таке Росія за 200 км.

Г
Гисть

Молодци! Дийсно, правду написав! Так и росияни подумали ош липше з розумними найти! И то не про наших славаукраинцив безтолкових. Та обийдуть соби спокийно...тай! Молодци!!!!!

Ю
ю

чим менше маємо діло з росіянцями, тим ліпше, бо - ліпше з розумним стратити, чим з дураком найти. Тому ліпше з ними мати діло лем кіть уже вообще варіантів не є. А вуйкам путь туда, де їх як лохів чекають

О
Олексій

Доскакалися... хоча могли заро6ляти гроші на транзиті. Скачте дале!

Читайте також