Росія зупинила український імпорт

6
7

Як повідомляє прес-служба Федерації роботодавців України, від сьогодні Російська федерація зупинила весь український імпорт до своєї країни.

"Федерація роботодавців України звернулась до прем’єра Миколи Азарова з проханням якомога швидше посприяти вирішенню на міжурядовому рівні проблем, які почали виникати в українських підприємств-експортерів на російській митниці", - йдеться у повідомленні.

"На жаль, "Рошеном" справа не обмежилась. Проблеми в українських експортерів з проходженням митного контролю на митниці РФ почали виникати ще з 20-х чисел липня", - відзначають в федерації.

"Про це свідчать звернення підприємств до ФРУ, які надходять протягом останніх двох тижнів… Це виражається у тому, що транспортні засоби, які перевозять продукцію українських товаровиробників, на кордоні Росії підлягають безпричинній суцільній перевірці, включаючи вивантаження, переваження вантажу та завантаження його назад", - йдеться у повідомленні.

"В Федерації роботодавців України наголошують, що все це призводить до збільшення термінів простоїв вагонів та інших транспортних засобів, і як наслідок, веде до подорожчання або зриву поставки товарів, псування продукції, а також підриває позиції українських товаровиробників на ринку Росії", - уточнили в ФРУ.

"За інформацією організації, з 00:00 години 14 серпня до профілю ризику системи управліннями ризиками Федеральної митної служби РФ до перших чотирьох десятків підприємств, які туди потрапили у липні цього року, були додані всі без виключення українські експортери", - йдеться у повідомленні.

"При цьому заходи попередження ризику були ще більш посилені. По суті, наголошують в ФРУ, мова йде про повну зупинку українського експорту на невизначений час, аж до тижнів або навіть місяців", - підсумували в організації.

Як відомо, бізнесмен Дмитро Фірташ є главою Ради Федерації роботодавців України.

Коментарі

Г
Гость

Дурники... Если речь о народе,то не путайте с идиотами,дорвавшимися к власти. Ваш национализм(нацизм?)НЕМНОЖНОКО попахивает воинствующим невежеством и образом мышления охреневших революционеров 1917 года.

І
іштван

ТОВАРИЩ ШАТИЛОВА и ТОВ .ГОСТЬ,Українский народ не є такий безтолковий як ви, і він знає хто йому ворог ,а хто йому друг. Після дій Росії проти Українського експорту, РОСІЯ ТОЧНО НЕ ДРУГ, А ВОРОГ.

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ДО ГОСТЯ. А ТИ МЕНЕ СПОЧАТКУ СПРОБУЙ КУПИ ....

Г
Гость

Госпожа Шатилова,похоже,чистильщик и патриот-заказные комментаторы(если не одно и то же ОСОБЪ). Этот "патриотизьмь"довёл людей до убогой жизни и погнал их в заграницы строить ИХ страны и поддерживать ИХ патриотизм. А сказки о евроинтеграции остаются сказками(для понимающих ситуацию людей). Тем более,с НЕСУЩЕСТВУЮЩИМ ТАМ словосочетанием и понятием "интегрированное членство". Здесь же это-любимые слова о...да ни о чём! Фентези от коллектива авторов под названием "неграмоШная Окраина"

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

чемодан - вокзал - москва. вперед!

П
патриот

кидь так ти рiдна росiя, вали гет туда, а у чужий монастирь зайшла - сиди i мовчи!

ШН
ШАТИЛОВА Наталия ДМИТРИЕВНА

С интересом слежу за высказываниями господина Балоги. Сплошь какие-то нелепицы. Надеюсь, что не все политики в УКРАИНЕ такие бестолковые,иначе ничего хорошего нам не светит. Особенно меня радуют высказывания политика об евроинтеграции. На днях он рассуждал о высоких стандартах жизни в Европе,по повду которой у всех украинцев якобы единое мнение. Далеко не так. Хватит поливать грязью родную мне Россию. Время все расставит на место. Лет этак через пять никто и не вспомнит о таком геополитеке как Балога.Кто Вы такой, чтоб отвечать за весь народ?

Читайте також