Росіяни відмовились відпустити льотчицю Савченко

11
11

Сьогодні, Воронезький обласний суд відхилив апеляцію сторони захисту і залишив під вартою українську льотчицю Надію Савченко до 30 серпня, відмовившись випустити її під заставу 500 тис. рублів.

Адвокати Надії Савченко Марк Фейгін і Микола Полозов заявили про незаконність її утримання під вартою, передає УНІАН.

Зокрема, було заявлено, що в судовій справі використовується формулювання про те, що "злочин" було скоєно на території ЛНР, яка є терористичною організацією і не є суб'єктом міжнародного права.

Крім того, суд не надав належного значення очевидній нестачі доказів нібито причетності Савченко до загибелі російських журналістів.

Зокрема, використовуються свідчення невідомого, який вказаний як "Тарас", що є анонімним свідченням, хоча з цього не випливає, що Савченко має відношення до мінометного обстрілу, а ряд свідків не бачили Савченко в цей день і не дають ніякої інформації.

Сама Савченко заявила, що російські спецслужби незаконно доставили її в РФ і для справедливості повинні повернути в Україну, а вона, у разі необхідності, повернеться для судового розгляду.

Коментарі

С-
СУКЕ - СИДЕТЬ ДОЛГО

1

1
12

Она - убийца мирных жителей. Светит этому неопределенного пола заретушированному чудовищу трибунал и справедливое наказание.

Я
я

я не я я головка выд х-я а путин хуйло

ТП
Туй пишуть люди хворi на голову!

Чому така ненависть до неi? Що вона вам поганого зробила, iдiоти?

ТП
Туй пишуть люди хворi на голову!

Чому така ненависть до неi? Що вона вам поганого зробила, iдiоти?

Я
я

С чего это она лётчица? Эту лесбиянку с первого курса лётного училища отчислили.

N-
Nadia -curva!

She is not female!!!

VK
V Kolymu suku!

Ne v tjurmu - a na Kolymu! Arbait, arbait und arbait!!!

L
Lesbianam-VOLYU

Nai poprosyt pomilyvanya tak yak seksyalnoye menshinstvo.I vsigda mozhe apelyvaty do svitovoi spilnoty za pereslidovanya lezbiyanov y Rosii.Homoseky Avakyan i Lashka pidderzhyut!

1
1

а я буду сосать путину-хуйло

СБ
Снайпер-лезбиянка будет сидеть в тюрьме

1

Читайте також