Російська армія готова завдати військовий удар по Україні - Лавров

24
16

Разом з цим, глава МЗС РФ Сергій Лавров додав, що війська РФ беруть участь у регулярних навчаннях.

"Точно так само вчинила і українська влада, перевівши частину військ в південно-східні регіони країни. Наші війська знаходяться на російській території", - заявив міністр МЗС Росії.

Він також уточнив, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу зробив військові навчання регулярними, інформує  телеканал RT.

"Це нормально, тому що армія повинна відчувати себе підготовленою", - додав міністр.

"Якщо інтереси російських громадян буде прямо порушено, я не бачу іншого виходу, окрім як відповісти відповідно до норм міжнародного законодавства", - зазначив Лавров.

 

Коментарі

З
Закарпатец

23 года самостийности и ЧТО ? - Москали виноватые в том что вы постоянно воровали газ и нефть? - Москали виноватые в том что вы до сих пор не отстроили СВОЕ государство? - Москали виноватые в том что вы УБИЛИ свою армию и флот? - Москали виноватые в том что вы не в состоянии проводить в своем квазигосударстве нормальную национальную политику, везде у вас виноваты то русские, то поляки, то румыны, то венгры, то немцы, то чехи -----> а на свои РОЖИ пробовали смотреть? Одна Фарион чего стоит, будь моя воля я бы постоянно крутил ее речи на всей территории бывшего СССР и других стран мира - Москали виноватые в том что вы ПРОСРАЛИ свою экономику? И ТАК ВО ВСЕМ КУДА НЕ ПОСМОТРИ ВЕЗДЕ ВИНОВАТЫ ВЫ САМИ, не надо быть слишком хитрожопым в ЕВРОПЕ куда вы так стремитесь этот номер не пройдет, хотя сейчас уже ясно НИКТО и НИКОГДА вас в ЕВРОПУ не пустит. КОРОЧЕ ПРОСРАЛИ СВОЮ НЕНЬКУ...САМИ

З
Закарпатец

ЧЕМ БОЛЬШЕ ВЫ ТВАРИ БАНДЕРОВСКИЕ ЗЛИТЕСЬ, ТЕМ Я ЛУЧШЕ СЕБЯ ЧУВСТВУЮ, знаете, что скоро вам всем пипец. БЕЗГРАМОТНЫЕ, ТУПЫЕ ЖИВОТНЫЕ. НОРМАЛЬНЫЕ ЛЮДИ УСТАЛИ РЖАТЬ ОТ ВАШИХ БАНДЕРОВСКИХ ИСТОРИЧЕКИХ ПАРАЛЛЕЛЕЙ , ФАРИОН И ЛЯШКО - ХИТЫ СЕЗОНА. https://www.youtube.com/watch?v=iv68wz3UrRY https://www.youtube.com/watch?v=TS73UAxv_yo http://vk.com/page-1001828_43933967 http://politiko.ua/blogpost80018 http://www.youtube.com/watch?v=DxfhxP4LGLo

П
Псевдозакарпатцю

Ти собака брехлива,попадешся,точно будеш сидіти на колу,за свій паскудний писок.Путлер тобі вже не поможе.

ДП
До підоРасса закарпацца

Я ГУССКИЙ ВИУЧУ ТОЛЬКО ЗА ТО, ЧТО Б ИМ СКАНДИРОВАТЬ ПУТИН ХУ*ЛО Такої держави, як Россія немає. Є абсолютно штучне, утворене силою, обманом, шантажем, монгольською хитрістю об'єднання, яке, укравши назву від Києва, називає себе Росія. Це територіальне об'єднання немає ні ідеї, ні духу. Щоб чимось об'єднати мордовців, татар, бурятів, мєрів, калмиків, чукчів, ескімосів і прочия народів, всі дорвавшися до власті в державі Московія, придумовують історію, щоб тримати цей неприродній союз вкупі. І таким же підарасом є і Путін. Замість того, щоб дійсно покращувати життя, так називаємих россіян, цей недомірок шукає війни. БО МОСКОВІЯ БІЛЬШЕ НІЧОГО НЕ ВМІЄ. Шкода що ми живемо в цей час, бо скоро Московія і так розпадеться, а ім'я Путлєра буде стояти в одному ряді з Гітлером.

З
Закарпатец

Началась операция против своих же граждан есть убитые (простые - даже безоружные граждане) ВСЕ --ЭТО КОНЕЦ УКРАИНЕ КАК ГОСУДАРСТВА. АМЕРИКАНСКИЕ ПРОСТИТУТКИ УБИВАЮТ РАБОЧИЙ ДОНБАСС РУКАМИ БАНДЕРОВСКИХ УБЛЮДКОВ. Я ДУМАЮ РОССИЯ НЕ БУДЕТ СТОЯТЬ В СТОРОНЕ, батальоны уже пришли в движение, состоялось заседание совета национальной безопасности, РУССКИЕ СВОИХ НЕ БРОСАЮТ!!!

З
Загранотряд

Нет у них ничего своего - ни Родины, ни слов, ни мыслей... Ну-ну, с нами Бог, наше дело правое и т.д. Ех русня...

'
''

У рушистов только один рот - путинский' остальные могут только в ладоши хлопать

Я
я

Нет у них ничего своего - ни Родины, ни слов, ни мыслей...

З
Закарпатец

А СВОИМИ СЛОВАМИ ПРОБОВАЛИ ЧТО-ТО СКАЗАТЬ - - А ТО ОДНИ БАНДЕРОВСКИЕ ЛОЗУНГИ И АГИТКИ

Я
Я

Наверное и украинцам пора поехать в Росию покачать какие то права а потом под какимто предлогом начать убивать русских.Нехай собі краще в штани уже Путін вистрілить - ну хвора ця людина. Коли вже здохне тварь.

Я
я

Вы совершенно правы, коллега. Народ Украины в едином порыве выступает против поработителей! http://lifenews.ru/news/131894

,
,,,

Помечтать росиянам:-) можно.... Только это уже не та Украина что б ыла при Януковиче - люди изменились. Война для раши обернётся боком, против всегоьмира:-) не попрешь. Жду кослитных комментариев псевдозакарпатся, который начнёт восхвалять лапти....

Я
я

http://cs540104.vk.me/c7005/v7005364/d542/Fs7TZisKEnU.jpg

6
6+3

Росія не лізе на територію натівських держав і тому розраховує, що США проковтнуть напад на Україну так само, як уже проковтнули Крим. Будуть санкції, але судячи з усього Росія готова платити цю ціну з думкою, що спричинені санкціями тяжкі часи колись-таки минуть, а захоплені території залишаться. Зрештою, правляча верхівка з голоду точно не помре, а на простий народ в Росії завжди було наплювати, там люди витратний матеріал, стратегічні інтереси Росії важливіші. Путін хоче ввійти в історію як збирач земель, його матеріальні речі вже не цікавлять, головне карта Росії.

Н
неймар

Росію придушить США та НаТо.вони тільки слюни пускають.вони почнуть війну - проти них теж почнуть.

3
3+3

Буде біда, путінські хуйлята йдуть ва-банк, та й народ не проти, оскаженіла російська пропаганда відпрацювала на сто процентів, бей хохлов, спасай россию. Росіяни відчувають себе приниженими розпадом СРСР, сумують за колишньою величчю, хочуть реваншу, россия встает с колен, всем покажем, їй-богу, нагадує німецький народ часів Гітлера, та сама задурманена ейфорія, з нами правда, з нами фюрер, вперед, війна, війна, війна.

Читайте також