Російські найманці розповіли про мародерство місцевих бойовиків ДНР (ВІДЕО)

1
6

Найманці шоковані, що бойовики з "Востока" ріжуть на брухт залізничні вагони.

Вагони цілком справні. Та для терористів це лише метал, котрий можна здати. Тому варвари спершу імітують арт-обстріл, спалюють цілі ешелони, а вже потім валять їх і розпилюють, передає Телеканал 24.

"Це ж треба порізати колісні пари - це жорстко. Це якби ми були в Німеччині в 45, десь там на території супротивника, то це я б ще зрозумів, а ось тут у себе вдома – за це розстрілювати мало", — обурилися найманці.

Коментарі

З
Закарпатец

Ви бачили як нахабно поводилися ці бандити в нашому місті, ходили і їздили по вулицях як господарі. Стріляли практично без попередження, до речі охоронця вони вбили пострілом у голову.Нахабним покидькам не можна прощати цього виклику - їх треба судити публічно і посадити дуже надовго. При чому тут міліція? По всьому світу міліція як правило безсила проти бандитів-терористів. У ПС були і РПГ, мухи,великокаліберні кулемети і снайперські гвинтівки - у міліції тільки пістолети і укорочені калаші. Це не їх справа - з бандитами повинен воювати спецназ. Інша справа як змогли ПС відкрито в'їхати в область через Львівську область, чому їх ніхто не зупинив? Чому у них є дозвіл на носіння такої зброї? Нам казали, що коли прийде Путiн всiм буде пi@дец - нарештi пi@дец прийшов i в Закарпаття - а де ж Путiн?

C
combatz.biz

какую только херню не придумают)) www.the-top.club

З
Закарпатец

Вот твари бандеровские - это же был ваш артобстрел - все зафиксировано наружными камерами, откуда и какой был артобстрел, я видел эти кадры - только отремонтировали вагоны подали на станцию и по наводке страшный налет, за считанные минуты все вагоны сгорели. Подонки вы а не люди - гореть вам в Аду!

Р
Росссія

За Россію за матушку!!! Все продам! Позор!

ТТ
толя-пидорас ты!!!!

вагоны, вагонами....а кто детей и женщин МИРНЫХ!!!! УБИВАЕТ??????????

Т
толя

Російський Мир .

Читайте також