Російські політики, сепаратисти та терористи в Ялті "вирішують" долю Закарпаття

7
6

Угорський "Йоббік" на сепаратистське збіговисько не приїхав

У Ялті в готелі «Ялта-Інтурист» відбувається так звана міжнародна конференція «Росія, Україна, Новоросія: глобальні проблеми і виклики». Організатором збіговиська сепаратистів є Центр координації «Нова Русь», керівником якого є завербований ФСБ колишній громадянин України А. Ангіполов.

Серед планів цього "шабашу" - «Формування Антифашистської ради РФ». Найцікавіше, формувати «антифашистську раду» планують за допомоги російських та європейських фашистів та нацистів.

Серед запрошених Мартон Дьєндєші – представник партії «Йоббік», яку ряд європейських експертів характеризують як неонацистську і неофашистську. Керівництво партії «Йоббік» підозрюється генеральною прокуратурою Угорщини у співпраці з російськими спецслужбами. Раніше Дьєндєші відвідав з візитом у Москві (в складі делегації партії «Йоббік»), де разом з депутатами Держдуми РФ обговорювалося питання про створення в Закарпатті "угорсько-русинської автономії".

Однак представник Угорщини вчора на "конференції" так і не з'явився. Як і інші заявлені - представники терористів з так званих ЛНР та ДНР Ігор Гіркін-Стрєлков та Олександр Бородай. Нове кримське "керівництво" також проігнорувало форум прихильників Новоросії.
Натомість виступили радник президента РФ Сергій Глазьєв, один з лідерів луганських терористів Олексій Мозговой та російський журналіст, член путінської ради Росії з прав людини Максим Шевченко.

Учасники також міркували як їм розширити "Союз народних республік", куди вони нині включили Луганську та Донецьку. "Харківська народна республіка", яку проголосили 7 квітня, проіснувала всього один день — до арешту шести десятків членів цієї "організації" міліцією.

"Враховуючи успіхи армії Новоросії, повстання буде поширюватися, не виключені повстання у всіх містах південного сходу", - заявив Анпілогов. За  його словами, на "форумі" вступити в "союз народних республік" збирається також представник так званої "республіки Підкарпатська Русь" Петро Гецко. Останній знаходиться у розшуку в Україні як державний злочинець.

Мукачево.net

Коментарі

К
Квася

Насправді війна йде не між Україною і Росією, і навіть не між Росією і США. Йде протистояння між Китаєм і США за роль майбутнього світового лідера, це ще тільки початок, притирки. Росія може надувати імперські щоки, але в цьому глобальному протистоянні вона лише маріонетка Китаю. Ну а ми, на жаль, уже вкотре розмінна монета. Не раз тут проходили війни і не раз іще пройдуть.

В
вона

Хто там рве задницю за Росію?У Магадані знайдеться ПМЖ і для Гецка і для Дьєндеші.Хто ще хоче? СЛАВА УКРАЇНІ!Бережи Боже наших солдатів!

У
ужгородка

Хто там рве задницю за Росію?У Магадані знайдеться ПМЖ і для Гецка і для Дьєндєші.Хто ще бажає?Слава Україні!

Т
толя

Великий ПУ зробив прививку УКРАЇНЦЯМ уд "руцького мира" мінімум років на - 100.

М
момент

...а скільки від придністровья до Закарпаття км ?..і потім...без Закарпаття реверс газу можливий ?...здається в НАТО скоро будуть вакансії...забули люди 56 та 68 роки...

П
патріот

Дякуючи нашій владі рошенкам,яцикам, луценкам і іншим трусливим зайцям, які жують смолі, ми втратимо всю Україну! Вмісто того,щоб ввести військовий стан, і навести порядок в Міністерстві Оборони вони думають, як посилити свою владу шляхом виборів в той час коли на сході гинуть кращі сини-патріоти України!!! Вони бояться втратити владу і бояться тих людей, які подарували їм владу загинули, і дальше гинуть на сході.ЯК наслідок ці горе керівники не заінтерисовані, щоб добровольчі батальони повернулися живими із зони АТО.До влади прийшли старі маріонєтки,які були при тряпці, назва якому ющ-рапавий, і вони заінтерисовані не у перемозі над ворогом, а у тому, щоб побільше завести своїх людей у Верховну Зраду!!! І тому, горе - керівники, якщо ви не здатні правити державою,нічого було йти до влади, бо рано чи пізно народ і вас вижене як попереднього президента!СЛАВА УКРАЇНІ !!!

Читайте також