Російські провокації: СБУ провела обшуки по всій країні, включно із Закарпаттям (ФОТО)

3
9

Служба безпеки України спільно з Прокуратурою АР Крим викрила антиукраїнську мережу, що готувала провокації і диверсії на замовлення Російської Федерації.

Як стверджують правоохоронці, координував антиукраїнську мережу Артем Бузіла. Він спрямовував вказівки мережі безпосередньо з адміністрації президента Росії, повідомляє сайт СБУ.

— Фінансування її здійснювалося оточенням колишнього міністра МВС України Захарченка, - йдеться в повідомленні.

Було проведено 28 обшуків у фігурантів справи у Києві, Дніпропетровській, Львівській, Закарпатській, Миколаївській та Одеській областях, під час яких виявили "докази причетності учасників мережі до вчинення протиправних дій в інтересах спецслужб РФ".

— Виявлено друковані екстремістські агітаційні матеріали, документи із грифом "Для службового користування", які могли бути використані спецслужбами РФ для організації диверсій на одному з режимних об’єктів Нацполіції, - йдеться в повідомленні.

В ході обшуків було вилучено матеріали про підготовку в одній із країн Європи фейкової міжнародної конференції із погодженим текстом для спікера на підтримку окупації АР Крим.

Знайдено навіть "розцінки на підкуп депутатів місцевих рад за прийняття необхідних російській стороні рішень і звернень до керівництва держави".

Встановлено учасників "бойової групи" антиукраїнської мережі. Під час обшуків за місцями їх проживання виявили карту однієї із областей України з відмітками мостів й інших стратегічних об’єктів та літературу з військової топографії.

— У зловмисників вилучено 700 г тротилу з 5 електрозапалами, 2 гранати Ф-1 та РГД-5, понад 600 набоїв різного калібру, - повідомляють силовики.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 1 ст. 111 (державна зрада) та ч. 1 ст. 255 (Створення злочинної організації) ККУ.

Дивіться також: Підрив офісу КМКС: Підозрюваних взяли під варту без визначення застави.

Коментарі

Р
русин

До Миколи Бобинця зайти треба. Путіна, козел прославляє в фейсбуку.

С
Станіславський

Не вірю.......

ДП
Дід Панас

Казка.....

ІШ
і шо?

та цих усіх фраєрків треба блін "к стєнке" і оби каждий прохожий лупасив по них!

*
*****

Правильно роблять.Респект СБУ!

2
2343

страшилки перед виборами, щоб підняти рейтинг влади

В
вiримо

Відро набоїв та нема жодного автомата. Так само як у Рубана з мiнами 120мм

В
василь

"...Знайдено навіть розцінки на підкуп депутатів місцевих рад... " Цiкаво! Просимо список у студію!

ШИ
Што имели

Кого на Закарпатю имели из чим Ану нич неясно изясь ь брешете

Читайте також