Російські спецслужби готували черговий теракт на Закарпатті

10
16

Сьогодні вночі в Ужгороді було знайдено зброю та вибухівку у повній бойовій готовності.

Про це заявив на своєму офіційному сайті голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Оперативники СБУ виявили в мікрорайоні Радванка  схрон із боєприпасами.

Зазначається, що там були чотири реактивні протитанкові гранатомети РПГ-22 та двадцять дві ручні протипіхотні гранати РГД-5 із запалами. І гранатомети, і гранати у справному стані й готові до застосування.

За словами Москаля, ця зброя та боєприпаси мають відношення до російських спецслужб, які працює в країнах колишнього СРСР.

— Цей арсенал припасли для збройної провокації у випадку загострення ситуації в області, яку ФСБ вже роками готує. Факт вилучення зброї свідчить про те, що, незважаючи на постійні провали своїх спецоперацій на Закарпатті, ФСБ не залишає надії розхитати тут ситуацію, щоб повторити донбаський сценарій у найзахіднішій області України на кордоні з Євросоюзом, - зазначає Геннадій Москаль.

Більше деталей не відомо, але нагадаємо, нещодавно вночі під вікна офісу КМКС в Ужгороді підклали вибухівку, пожежа знищила приміщення.

Читайте також: Поліція знайшла двох чоловіків, які розбили 9 автівок у Берегові 

Коментарі

А
Ак-47

Неборе iди голову лiчи. То аш смiшно читати ....кому нахрен нужно Закарпаття?Лим мадярам а не Кримльови . Василь вчора пернув та чуть не задихнулисьмеся у магазинi. ....то точно рука кримля отровити нас хотiли.

У
Убогi

Паралельна реальнiть.

В
Варишський

Учора іхав на велосипеді пробилося колесо.Прийшлось 2 м пиляти пішки.Думаю то однозначно робота рук ФСБ.провокація російсьих спецслужб.Ох кляті мосалі.всюди встигають.

Б
баламут

Навіть якщо повний профан заховать тих пару гранатометів, то Ви ненейдете. А тут спеціялісти ховали в Елітному Ромському кварталі ужгорода ..і во маєш. То лупина.

Х
хунта

Собаки лають - караван іде. Усьо пучком.

ДП
До правдоруба

Ты на сто проценту правий!!! Ну и шо из того шо найшли? А КО ТУДЫ ПОКЛАВ??? ТРЕБА БЫЛО ПРОСЛІДИТИ ОШ КО ЗА ГРАНАТАМИ ПРИЙДЕ !!! А ЇМ ЛИШ ПОКАЗНИКИ ДАВАЙ, А НАРАЗ.

:
:)

Самі заховали, самі й знайшли. Герої нашого часу....

М
Мікулаш

То майже Рубан і Савченко привезли. Це можна теж їм "пришити" і діло закрити.

П
Правдоруб

Що за лайно??? Яка "закладка" ФСБ??? ЩО за чергова дурня та маячня Гени Москаля??? Спецслужби коли виявляють подібні закладки, то проводяться першочергові оперативно-розшукові заходи по ВСТАНОВЛЕННЮ можливо причетних до створення цієї закладки, а саме: 1. Місце закладки береться під щільний візуально-технічний контроль працівниками відділу візуального спостереження (7 флот або "топтуни" в народі) 2. На підступах до закладки створюються прихованні ЦІЛОДОБОВІ пости спостереження (засідки) . 3. Встановлюють можливі камери відеоспостереження навколо місця закладки, вилучаються записи, які потім моніторять технічні служби. Якщо ЦЬОГО комплексу ОРЗ не зроблено, а попросту ВИЛУЧЕНІ гранати та набої, то це ФІКЦІЯ й ЛИПА!!!!!!!!!!!!!!

СК
Степан Крук

СБУ молодці!

ГК
Ганс Крістіан

Йой, но се клоунада, тіпа найшли схрон, но не найшли його власника, зато у схроні були документи ФСБ, а ще точніше їх 5 управління, но там всякі плани по дестабілізації, клички, паролі, явки, діскети. А ще казали СБУшники, што майде розкрили їх резидентуру, на Радванці, прото коли бігли на захват, то увіділи ош з вікна квартири агентів Кремля упав горшок із чічков, СБУшники поняли, што явка провалена, знак подано і вернулися в Управління писати доклудні на Київ. Бл...ть редкосні циркачі!

FV
FBI vs. CIA

Всi коментарi до статтi написанi агентами Кремля. Всi читачi, якi прочитали цей допис - проросiйськi cепаратисти. Всi, хто нiчого не вiдписав до новини - завербованi зрадники. Всi люди на свiтi агенти Росiйських спецслужб, кожна подiя на свiтi - проросiйська акцiя!!!! Будьте обачнi, друзi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ДК
Дід Казкарь

Та не слухайте вы лысого! Хоть самі собі вірите? Шатун, рука Москвы, ФСБ, схрон. Та кідь так піде дале, Київ сам себе закопає.

С
СБУ

Підготовка проходила у кінотеатрі "5 елемент".

Ч
Чистильщик

Служба бездельників України робить вид що робить. Показуха для того щоб дати план. Самі заклали , самі і знайшли... Всі спеслужби одинакові : що сбу , що фсб.... Всі кінчали одинакові навчальні заклади. Хтокы не вірить подивіться докфільм " ФСБ взрывает Россию" українські такі же самі.

А
АнтиЛисий

Лисий д.біл !!! Взагалі прокис!

Читайте також