Російські спецслужби включилися у місцеві вибори на Закарпатті - СБУ

9
26

У відомстві інформують, що попередили спроби російських спецслужб вплинути на підготовку та проведення місцевих виборів 2015 року.

- Спецслужби РФ під прикриттям приватної московської організації намагалися сприяти місцевим "лівим" з метою подальшого впливу на ситуацію в регіоні. За це московські куратори обіцяли профінансувати їхню передвиборчу кампанію, - йдеться у повідомленні СБУ.

- Управління СБУ в Закарпатській області оголосило офіційне застереження одному із функціонерів партії "лівого" спрямування про неприпустимість дій, які кваліфікуються за ст. 111 Кримінального кодексу України як державна зрада, - додали в СБУ.

Mukachevo.net

Коментарі

ДХ
До Хака

Кошка бросила котят, это Путин виноват...

ПД
Пiшто Дезинтерийович

Не поддавайтеся на провокацию Кремля!Сплачуйте рахунки за газ,електрику та комунальни послуги вчасно!Дружно третину зароботку из закордону переводите на рахунки Укр Нац Банку!Хероям-СЛАВА!

Д
Добрый

Ну что сказать то. Да просто параллельные миры и реальности. Президент вовсю торгует с Россией и богатеет. Там же ( в России ) закупаются газ, нефть, электроэнергия, солярка, бензин, ТВЕЛы для атомных станций да и много чего ещё. "Оболонь" вирішив виготовляти пиво у Росії. А тут СБУ ищет " чёрную кошку в тёмной комнате"! ( в смысле агентов кремля ) Параллельные миры - они такие!

ДП
до ПіпІван

РЕСПЕКТ!

3
333

Балогу пидора и його сайт закрыть нахуй.

Х
ха-ха-ха

вчера видел Путина на гиде...покупал крумпли у волыняк..100 кг...будет раздавать перед выборами.

ДХ
ДО ХА

пошло нх чмо заперввальное!!!соси у ушастого рубироида поольше..може кинет на галичину пару долярив.

ПД
Пішто Дезідерійович 100%!

Респект!

ДХ
до ХА

ти шось криво коменти читаш!Нико не проти України! Але шо теперьки ся робить то ніби десь там у Африці...Благими намерениями выстлана дорога в ад.

ПД
Пішто Дезідерійович

редакція цього сайту - теж посібники російських спецслужб, оскільки дозволяють коменти від кремлеботів на кшталт "Закарпатця". І не треба задвигати туй за "нема технічної можливості". Просто Няньо не дав команду - і дабл-Діма нич не робить. Якщо цей комент видалять - то "правда очі коле"?

П
ПіпІван

Коли на майдані в міліцію кидали камінням, закидували коктейлями молотова, заживо палили - це називався "мирний протест". Коли в Ракошині люди вийшли проти тарифів - це агенти Путіна. Путін - осминіг, щупальця всюди має. Що нашій шоколадній свині заважає все тримати під контролем? Чи... може він сам подвійний агент Кримля?

Х
Ха

Клоуни і тупі маріонетки це ті що пишуть нижче коментарі)) Дауни ви люди, бідні ваші батьки.. А тепер до справи: Ходь усріться в коменетах но, всіх кого я знаю та всіх кого опитували та всіх людей відсотків 77 підтримують нашу владу на Закарпатті.. добавимо таких кому по барабану це 11% тобто 12% проти влади.. тобто в коментах пишуть ці 12% або кремлівські дегенерати, або просто дегенерати по життю)) Можете срати дальше, але знайте якщо ви так звані нормальні люди пишете в інеті одне, а говорите зовсім друге то ви двулічні дегенерати! Кричите що більшість людей Закарпаття хотять автономію? Так чому люди не виходять? Дайте вгадаю: в дитинстві мамка багато курила і не давала цицю і тому ви такі не рішітельні дегенерати! Чи може більшість закарпатців підтримує владу? Правильно більшість підтримує)) Но, а типирь робіть те що ви вмієте - сріть під себе і жріть те що срете на більше ваша дегенеративність не спроможня)))

А
Аньця

Як Амерекоси спонсіроють то не зрада а як Москва то зрада! Ся страна кловнів і тупих маріонеток! но біда в тому шо ці кловни управляють цими маріонетками,які думають шо вони шось можуть впливати на кловнів!Маріонетки задумайтеся! ВАС розвили 2004! потом 2014! і до тепер розводять!

ПБ
Падре Бенедикт

А що такого? Люди, ви що не знали, що організації типу "Марксистський союз боротьби" і ВКПБ працюють на москву? Чи може КПУ сильно опікувалась державними інтересами?

1
123

таку саму пургу несуть і за донбас

П
ПроРок

А ви уявіть як Всі Українці здивуються якшо шоколадного&зайця посадять(краще повісять) а потім і з кожним наступним так при якому стало гірше...

P
PUTYIN

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

І
іванко

путін бог українців!

Г
Гость

Пів держави агенти пукіна? У когось в СБУ путін мозга.

ПП
Путiн-агент Путiна

Кролик-агент Медведева, а Кондитер-агент Путiна. А вариська хижа-фiлiал Кремля! Точно кажу-iнфа 146%. А-аааа, кругом зрада!!!!!!!!!

Ч
Читач

За державну зраду треба в першу чергу посадити Шоколадного і Кулю. СБУ не тим займається. Народ і без ФСБ готовий порвати владу на паздіря, якшо буде так далі продовжуватися...

СУ
СЛАВА УКРАЇНІ

Агенти кремля! агенти! аагенти кремля! рука росії, всюди руки росії всюди одні путіни, путіни цілий рік мішають мені спати, срати, гроші заробляти. Вночі я прокидаюсь в поту, мені сняться жахи що на вулиці ходять одні путіни і медвєдєви, а замість ратуші стоїть кремль.

Т
Точно!

Вчора Путiн стояв коло поста ДАI з плакатом "Голосуйте проти продажноi влади". А якшо серйозно-то в СБУ зовсiм криша поiхала, як i у всьоi Украiни. На жаль...

П
про100

Вы бы ся труськов заняли тай чоколадным корольом,што довели державу до убожiння а народ из кожним днем все бiльше БIДУЕ!!!

П
про100

У Вас што уже докус чердак износить СБУ!!!Та гнати вашу владу треба пiстяным вiником до сточорту у мiстi из вами продажниками!!!!

П
Пiпец

Що вони курять? Украiнський психоз наростае :)

Читайте також