Російські ЗМІ повідомили про розблокування проїзду фур на Закарпатті, але активісти спростовують

13
3

За словами останніх, проїзд у районі с.Нижні Ворота дійсно відбувається у звичайному режимі, але не для російських вантажівок.

Вільно проїжджає будь який інший транспорт, в тому числі вантажний, наголошують активісти. Водночас, російські ЗМІ припідносять інформацію таким чином, що розблоковано рух і для російських вантажівок, мовляв, під тиском самих же перевізників та громадськості, і посилаються ЗМІ на заяву голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, який розповів про "обичний режим" проїзду на постах Закарпаття, зокрема на Нижніх Воротах.

Читайте по темі: На в'їзді у Закарпаття активісти розвертають російські фури (ФОТО, постійно оновлюється)

Mukachevo.net

Коментарі

Д
Дальнобой

Хлопцi дайте рух вантажному транспорту,бо вижу що вам та президенту та авакову дуже непоганi грошi за цю фiгню,що ви там стоiте. Що з того вийде,яка причина,розвертайте рос.фури на росiйськii границi або бiлорусii,чому там не зупиняете,значить там все добре,а на закарпаттi нet. вирiшити людей похоронити. Хоч чай або гаряче iм запропонуйте,. Краще би так стояли своею акцею проти пiдвищення комунальних послуг.

М
Мірко

Не розумію, нащо оця PR-акція з блокування взагалі. Ну будуть їздити москалі на білоруських номерах! Всі обмеження кінчаються пшиком

А
АВТО

ЧЕРЕЗ БЕРЕГОВО ЇДУТЬ КОЛОНАМИ

Читайте також