Російський суд дав добро на арешт Авакова

5
3

Басманний суд Москви ухвалив рішення про заочний арешт міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Таке рішення ухвалила суддя Наталія Мушнікова, задовольнивши клопотання російського слідства.

"Найближчим часом Слідчий комітет дасть необхідні доручення відповідним правоохоронним органам для реалізації цього рішення", - повідомив офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін.

Коментарі

SB
Sasho Bilyi

Sashko Bilyi zahynuv vid ryk homoseka Avakova(Avakyana). Sashko Bilyi vse hnuye Avakyan zhere,sere V rot i zhopy vin daye Vsim heiRopivtsam,khto suye. Smert homoseky,piderasty,onanisty ananasy Avakovy!

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

PA
Parashenko-pizdron a avakov-khyesos

Kheroyam-SALA!

Читайте також