Російський суд оголосив вирок Сєнцову: 20 років в'язниці (ФОТО, ВІДЕО)

3
7

Олега Сенцова та Олександра Кольченка визнано винними.

39-річного українського режисера Олега Сенцова засуджено у сукупності до 20 років позбавлення волі.

"Сенцова визнати винним у створенні терористичного співтовариства та керівництві ним", - зачитав вирок суддя. Також суд визнав Сенцова винним у скоєнні двох терактів.

Як пише Українська правда, Олександру Кольченку суд дав 10 років в’язниці.

Судовий процес у справі кримчан розпочався ще 21 липня.

Коментарі

ДХ
До хвильового

Не знаю до кого з Вас прийшла Російська влада, але таких розумних як Ви , Пане Заперевальний, тобто хвильовий, стало трохи менше, що дуже радує. Сидіть ви собі у свої западенщині і радійте за україну, європу і тд ( потрібне добавити), а нам і без вас було дуже добре або совершенно іген і чим менше буде такых розумняків як даний представник "титульної нації" нам буде легше не лем жити, а й ДЫХАТИ.??

Х
хвильованому

вообще то пан ярошман,вождь правосекугомосуку заявив для преси,же парашин из бригадов,як зрадник, не зможе утекти за кордон,а буде розстриляний у грязному подвалови"гарними хлопцями".Се навряд же говориться про хлопцю из днр-лнр.По подвалах бандеромайдаунська нацистська мразь народ одстрилюйе дуже весело.Приклад-подвали Кийовськойи ради на Хрещатикови,де во времня майдаунського переворота боло замучено много народа,про што до сього часу подонки замовчувуть.

Х
Хвильовому

Головна робота чекістів давити 5 колону, щоби не допускати майдаунів.

Х
Хвильовий

От що значить прийшла російська влада. А раніше чекісти взагалі стріляли по підвалах, хоча хто його знає, шо там робиться по днр-лнр.

Н
носатого

урода сенцова из сокамерником засудили за створення правосековського пiдроздилу у Криму.То,же уроди людий не забили-лиш благодаря тому,же своечасно боли виловленими.По типу закарпатських одморозку котрийе у мукачови косички горожанам роздавали у клоунських костюмах.Сяких подонку треба винищовати превентивно,а не давати можливости народ невинний убивати.Добрий приклад для наслiдування.

2 правосеку

А кого він вбив? Який тер. акт зробив?

П
правосеку

педерасту-на зону!Щи мало дали.Убийцям-терористам не йе миста межи нормальним народом!

Читайте також