Російський віце-прем'єр облаяв Мадонну?

12
0

Дмитро Рогозін з нецензурними натяками розкритикував Мадонну за її підтримку Pussy Riot.

 

На концерті в Москві Мадонна написала собі на спині "Pussy Riot" Віце-прем'єр Росії Дмитро Рогозін у своєму Twitter завуальовано нецензурно вилаявся на адресу американської співачки Мадонни. "Кожна колишня б. з віком прагне читати всім лекції про мораль. Особливо під час зарубіжних турне і гастролей", - написав чиновник.
 
Хоча імені Мадонни у пості не прозвучало, вочевидь, Рогозін мав на увазі саме її: під час нещодавнього концерту в Москві знаменита поп-зірка висловилася на підтримку учасниць гурту Pussy Riot, яких судять за скандальний "панк-молебень" в храмі. Те, що мова йде саме про неї, зрозуміло також з подальшого листування Рогозіна з іншим блогером, Олександром Олійником, який написав: "При цьому зал одностайно підтримав кожне її слово! Ми інші нам не зрозуміти кримінального покарання за адміністративне порушення".
 
Рогозін же на це відповів фразою з відомого анекдоту: "Або хрест зніми, або труси надягни". Нагадаємо, на своєму виступі у Москві Мадонна підтримала дівчат з Pussy Riot, яких прокуратура за акцію в Храмі Христа Спасителя вимагає засудити до трьох років колонії. Співачка вийшли на сцену з назвою панк-гурту, написаному на спині, а одну з пісень навіть заспівала у масці, подібній до тієї, в яких були учасниці Pussy Riot. Також вона сказала цілу промову на їхню підтримку: "Кожна людина в усьому світі має право на те, щоб до неї ставилися, як до людини. Це (панк-молебень Pussy Riot в храмі Христа Спасителя) не було загрозою церкви і уряду. Ці три дівчини, Надя, Катя і Маша, зробили щось відважне. Вони заплатили за це. І я молюся за їхнє звільнення".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також