РосЗМІ: З 1 липня Україна може припинити залізничне сполучення з Росією

7
21

Причина - продовження Росією відправок поїздів до ЛНP та ДНP.

Про це інформує російське видання "Комерсант" з посиланням на джерела. 

За попередньою інформацією, заборону на пасажирські перевезення введуть з 1 липня 2017 року. Укрзалізниця ще не прийняла остаточного рішення. 

Експерт у сфері транспорту та інфраструктури Олександр Кава розповів виданню, що зараз пасажиропотік з Росією вже скоротився більш ніж на 60 відсотків, але все одно становить майже 2 мільйони осіб на рік.

Нещодавно, Петро Порошенко підписав заборону ВКонтакте, Однокласники та Яндекса

Коментарі

З
Закарпатец

На днях в Сети было обнаружено очередное доказательство присутствия иностранных «инструкторов» на Донбассе— на этот раз британец Кейран Эшли Уолш, который еще в декабре 2016 года написал комментарий в социальной сети Facebook, описывающий впечатления от «командировки» на Украину.«Я расскажу вам про Украину и про проклятый Донбасс. Я был в Афганистане и Ираке и точно скажу, что здесь намного хуже», — начинает свой рассказ британский наемник.«Украинские солдаты ленивые ублюдки, хуже, чем афганская армия и иракская полиция. Схема „ты учишь их и они становятся нормальными солдатами“ не работает. Большинство из них — просто пьяные панки, абсолютно неконтролируемые.Работают, только пока за ними следишь. Оставь своё снаряжение на 5 минут — они украдут его. Они крадут всё, что могут: боеприпасы, оружие, снаряжение, еду, даже бензин и аккумуляторы», — рассказывает шокированный британец.Пьяные украинские артиллеристы из тяжёлого вооружения стреляют так, будто они слепые.

П
последнему

В России тоже нет.

Ч
Чук

Подібні рішення нагадують старий анекдот: "відморожу вуха на зло тещі, нехай має безвухого зятя". Але при чому тут справжні національні інтереси України? Майданутий мозок вам про це ніколи не дасть відповіді, а буде перескакувати на проблему випадків з якимись "мальчиками", яких є мільйони в кожній країні світу.

Р
Роман

В Европе да, в Украине нет.

Д1
До 12:05

Ви дуже помиляєтесь,якщо вважаєте що вами хтось цікавиться.Ви бідні і відсталі.Ви радуєтесь євробударам у вагонах,так у Європі це норма.

Р
Роман

Розмовляйте украiнскою, якщо вам так зручнiше. Если преставление о современной России Вы формируете из сюжетов украинского телевидения, Вас ждет еще много открытий.

ДР
До Роман

Современная Россия и закон,это что новый анекдот.Конечно что опросят,всё будет сделано согласно протоколу,даже печать поставят.Если будет надо,подключат к расследованию"распятого мальчика".

Р
Роман

Ой ну прям сломали бедного мальчика. А куратор сама сразу нашлась. Но вот тут, сразу, на коленке ей ничего не предъявить. Ничего, опросят мальчика, родителей, соседей, учителей(если он ходит в школу) и примут решение, согласно закону и в интересах ребенка. Мордор он такой противоречивый.

Д0
До 00:20

Любовь зла,полюбиш и козла.Неа,нам Мордор не нужен.

ДР
До Романа

Це не повод дитину мучити, поліцаї мали б прослідкувати за малим і зловити його кураторів, а вони малолітньому пацану, який сам жертва дорослих, руки крутили.

Р
Роман

Ну а по теме, если раньше на историческую Родину приезжал либо на машине либо прямым рейсом Москва - Одесса, теперь летаю через Минск(захватив с собой нотариально заверенное приглашение и обратный билет) и все равно выходит дешевле, чем купе в вонючем 023/024. Видимо Лукашенко начнет зарабатывать больше. P.S. Проехался я недавно по работе в славный город Псков на современном мордорском паровозе. В купе 4 розетки, в гребаном плацкарте 4 розетки в купе и 3 у боковых мест, все вылизано, как у кота гениталии. 2 туалета, как в самолете(никаких санитарных зон). И сделан вагон на Тверском Вагоностоительном Заводе. Я люблю свой Мордор.

Р
Роман

Альтернативно одаренному 22.53 https://www.youtube.com/watch?v=nH0jgO4f3Qk Если для Вас заставлять ребенка просить милостыню нормально, удачи Вам в построении европейского государства. А мы уж поживем в своем Мордоре.

ДЧ
До Чук

Слов"янська спільнота немає нічого спільного із ординцями.У твоїй Москві поліцаї насильно заарештували неповнолітього,який несамовито кричав,і ніхто із бидлоти московської не заступився за дитину.У Києві народ розірвав би тих бузувірів у погонах.Ні кацапи,ви не слов"яни,ординці ви .

Ч
Чук

У зв"язку із згаданими подіями, потрібно розуміти, що Україна нічого не здобула в ЄС, Зокрема ринки збуту. В Росії вона вже втратила 80 відсотків ринку збуту та купу інших економічних здобутків. Це реальний удар по нашим національним інтересам! Хто тут є вигодоотримувачем? Україна? Росія? Ні - жидо-америкоси! Вони далеко, проте вони стравили українців з росіянами, і позбулися потенційного гео-політичного конкурента. Лише майдауни цього не розуміють. Рано чи пізно слов"янська спільнота про себе заявить на повний голос. Бійтеся, жидо-бандери!

В
Василь

До"До 21:44" Навіть не розраховуйте на те, що українці-горожане пробачать селюкам-неандертальцям,які окупували всі структури влади в наших городах,повне розграбування залізниць України. Відповідати будете,тупі рогаті диверсанти по ст.111 УК - "Держзрада".

Д2
До 21:44

Забудь по Україну кацапоголова потворо.Дауни ви, якщо ще думаєте що українці вам пробачать.

З
Здорово

І хто від цього виграє? Навіть майдауни не виграють! І як не згадати анекдот чи прислів"я: відморожу свої вуха на зло тещі. Хіба це державницька позиція, майдауни? Припиняйте майдаун головного мозгу і станьте адекватними.

В
Василь

До"Zakarpatcu" Не все Закарпаття до Польщі,а тільки рагульськi райони(все,що на північ і на північний схід від Мукачево). Або Ви і далі збираєтеся годувати цих грабіжників,диверсантів,паразитів і їх численних скотів-родичів,які окупували владу в наших городах? Знову ж: кудись же треба виселяти тупих рогатих терористів,які обслуговують ОПГ"Селюки у владі" з 1991 по 2017гг.(зрозуміло,після покаяння і конфіскації награбованого у городских громад) - не залишати ж їх жити поруч з нормальними,чесними і розумними людьми!..

Z
Zakarpatcu

Vy ne zakarpatec i ploxo znate istoriju. S kakoj radosti Zakarpatju v Polshu?? Ili Bukovine?

З
Закарпатец

Евросоюз поставил Украине ультиматум — Украина может войти в состав ЕС только после выполнения всех правил этой реституции! А это означает — пять западных областей Украины должны вернуться домой — в Польшу, Юго — Восток в состав России, остальное все пропади оно пропадом? Теперь то надеюсь понятно почему Польша кричала и громче всех, и рвала свои интимные места за происходящее на майдане! Результат налицо! Львов, Закарпатье, Ивано-Франковск, Тернополь и Черновцы автоматически уходят в состав Польши, все остальное испокон веков принадлежало России! Аплодирую стоя! Украинская проституция стала жертвой реституции!

В
Василь

А чого так по рагульський типа хітрожопо?- нехай селюки,які окупували всі структури влади на Україні,забороняють вантажні перевезення: вантажні перевезення прибуткові,пасажирські - збиткові. Рогаті скоти залишають для себе особисто(бо я не сумніваюся в тому,що прибуток,зароблений народом України окупанти просто присвоять) вантажопотік і економію на планово-збиткових пасажироперевозках,а народу України знову залишається товстий,волосатий омах,який народ змушений буде смоктати. Якщо ж відразу заборонити вантажоперевезення,то окупаційний режим миттєво звалиться в штопор бо залізні дороги - це кровоносні судини країни;без російського вантажопотоку швидко настане гангрена(відмирання цілих регіонів) і смерть. Туди рагулям-окупантам і дорога. Потiм,на руїнах Рагулятіі,ми побудуємо нормальну,адекватну,розумну,чесну,розвинену Україну: Україну Цивілізованих Горожан. P.S. Дякую Тобі,Боже,за те,що я не рагуль!

Читайте також