Роумінг між ЄС і Україною можуть скасувати на саміті у листопаді

6
6

Плату за роумінг у мобільному зв’язку можуть скасувати між ЄС, Україною, Молдовою та Грузією.

Про це йдеться у проекті доповіді до рекомендацій Європарламенту іншим європейським інституціям щодо програми "Східне партнерство", саміт з якої планується у листопаді цього року.

Планується також створити трастовий фонд для інвестицій в Україну і, можливо, запровадити нові санкції щодо Росії, пише Радіо Свобода. 

- Європарламент пропонує для цих трьох країн-учасниць програми подати привабливу модель "Східного партнерства-плюс", що передбачала б, крім згаданого, також запровадження для цих країн односторонніх тарифних преференцій чи створення широкополосних каналів зв’язку з ними високої потужності, - зазначається у програмі. 

У червні цього року між країнами ЄС скасували внутрішній роумінг. Пізніше до цієї системи залучили також Ісландію, Ліхтенштейн і Норвегію.

Коментарі

ДМ
до марги долів

ко такий зорькін?і чий він наш?я мукачівець корінний,а ти здриставцю горондянський шо пердаком туй вониш?

ДС
До Славік

Ти маєш хуть мало совісти.Вилика русляндія (московія) ни може ся оправити уд бизвіза,а туй ищи єден удар. До 08:34-учора вашого Зорькіна балтійці файно скопкали у пирдільник.Ото унизили так унизили,і подєлом.

С
Славік

Роумінг вже треба було скасувати коли отримали безвіз,а то вони лиш ще думають у листопаді,як завжди у нашій країні все робиться через жопу

1
12

Кіби туй мукачівець не какнув то і не завоняло би

М
мукачівець

закатайте губу..й постарайтеся до листопада насрати в суп ще й словакам))дбл блд (с)

Р
робот

Давно пора

Читайте також